Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) odpad!

Tak to už vůbec...stydím se že to má 33%!! To je skoro na vzpouru lidu. Zpívajicí herec, herecká barmanka a vše zasazeno do prostředi NEČEKANĚ GYMNÁZIA!? Děláte si ze mě srandu a nebo se proti mé osobě snad spolčil bůh s ředitelem TV Nova kdy mě po chatrných ""novinkách"" ze světa dorazí tento, pardon to? Asi bych parafrázoval paní Růžičkovou v komedii Slunce seno a pár facek-To bych tu televizi rači vzal a vyhodil támhle z okna než abych se na to díval.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Film to nebyl špatný. Bavil jsem se, sem tam se i pousmál a někdy zasmál-nevýhodou boje ve sklepě, je boj ve sklepě!- ovšem čekal sem něco jiného. Mylslím že by výsledek filmu byl stejný i kdyby byl zasazen do prostředí NY gangu a nebo novodobého divokého západu. Prostě reálnost, děj nebo nějakou myšlenku neočekávejte. Sledujte stím, že se chcete pobavit. A hlavně až bizardně působí kostra příběhu-parta amerických emigranských židovských vrahounů se nějakým záhadným způsobem dostala půl roku před dnem D na francouzkou půdu. Skalpují německé vojáky nebo snimy hrají nejoblíbenější americkou hru? Já myslel že si země Quentn dělá snad srandu. Jako mexickýho kytaristozabijáka? Proč ne. Zničená žena co s katanou pobije 1584547141 japončíků? Inu..proč ne. Ale židi zabíjející nácky včetně Hitlera stylem indiásnkých nájezdníků? To je silný tureček i na mě. 3* za nápad, Quentina a zábavu. Ale jako 5*? Panebože, za co?

plakát

Jack staví dům (2018) odpad!

152miut...152minut života, které mi už nikdo nevrátí.. Nuda, žádný drasták, konec cesta do pekla..a doslova a do písmene to byla cesta do pekla..nic horšího jsem snad nepřetrpěl. 70%? Vážně 70%?

plakát

Klub sráčů (2000) 

Je to neskutečně blbý. Je to tak blbý až jsem si to musel už pustit asi po 16té. Asi nejhorší film který si 5☆ zaslouží bez diskuze. Je to vtipny, trapný a přehrávaný proste paráda na líné nedělní dopoledne.

plakát

Legenda jménem T-34 (2018) 

Je to pohádka. Ale zatraceně dobrá. Rusové opět ukázali že tohle umí. A americké Fury je odsunuto úplně na jinou kolej. Díky výborným titulkům za které by měl náležet velký dík a původnímu znění je film ucelený, koukatelný a vlastně jediný důvod proč nedat 5* je tiché přání v další podobné ruské filmy ,které víc a víc dokazují že rusům tento druh filmů prpstě jde. Jen mi tedy víc než onoho zmíněného Furyho připomíná Skřivánka z roku 1964.

plakát

Muž, který nebyl (2001) 

Dobrý film. Možná už není ani co dodat. Příběh vcelku zajimavý se zajimavým poučením do života. A hlavně zajimavým sletem událostí, které nakonec vždy zkončí smrtí. Každopadně z tohoto filmu mám stejný pocit jako z Parfém- příběh vraha (ikdyž to ani zdaleka podobné filmy nejsou!) Každopádně stojí za schlédnutí a 4 hvězdy si zaslouží už jen kvůli netradičnosti tohoto žánru v takovémto podání.

plakát

Nejmladší z rodu Hamrů (1975) (seriál) 

Nechápu lidi, kteří kvůli době nebo politice dají hodnocení nízké! Vždyt tohle je čsfd a hodnotíme jen scénaře, režie a celkový pohled na film (seriál) a jako takový je scénář napsán o 100% lépe než v Ulici a s přihlédnutím k tehdejší technice a převážné věčině scén natočených v exteriérech i i kameraman a osvětlovač zaslouží jedna. Režie je podle mě průměr ovšem i herectví některých starších herců se dá považovat za u mění. Podle mě nuly co dávají odpad a chudáci co dávají méně jak 2 hvězdy jsou...mimo realitu. At se podívaji DNES co se vysílá a mluví o propagandě, chabých hrdinech a mizerném hereckém výkonu. Ono tento seriál, který nalezne publikum i po skoro 40letech si zaslouží úctu protože novodobé seriály za 40let už nebudeme ani znát.

plakát

Největší tankové bitvy (2010) (seriál) 

Zvláštní kolik veteránu ve věku kolem 85let jsme našli do každého dílů.

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) odpad!

Narveme 10podprůměrných až průměrných herců do bíleho bez konzultací s odborníky a už zde máme přez miniaturní ordinaci v Růžové zahradě gigantickou 2X takovou nemocnici než v hlavním městě někde v Kamenici. Herce necháme mluvit podle textu na ubrouzcích z místního bistra a kostymérky pošleme na odpolední čaj. A hle? Je zde nejsledovanější český seriál. Ovšem pokud tohle je ČESKÁ kultura...hanba mě fackuje údem po hubě, že jsem čech. Nemohu. Dlouho jsem bojoval s tím, že dám aspon jednu nebo dvě hvězdičky. Ovšem po shlédnutí filmů jako Forrest Gump a seriálu jak Tudorovci, Krok za krokem a nebo (dokonce i) Rodiná pouta musím uznat, že NE. To prostě nejde. Neblázněte. Kamera mi občas příjde jak kdyby účelně maskovala chyby herců. Režie zjevně šla hrát do nějakého místního baru partičku pokeru za peníze sponzorů a pokud k tomuhle existuje scénář...V zájmu vlastního zdraví nesledujte. Jen pro informaci Vážení páni kolegové chtěl bych vidět přežít někoho KOMU DÁTE TLAKOVÝ OBVAZ NA KRK!!!

plakát

Poslední království (2015) (seriál) 

Naprosto nechápu hodnocení a za co tohle dílo má tolik ohlasů. Za mě totální hloupost historicky možná tak přesná polohou Anglie a ani tím si nejsem moc jist. Když vzpomenu na upálení Ragnara chce se mi zvracet. Bohové vikingů jsou odsunuti né na druhou, ale patnástou kolej totálně badatelizovaní moudrou lstí hlavního hrdiny v jedné z prvních řad. Onen mocný Uhtred je mi od začátku sympatický jak jehovista na zápraží a dokonce tak i vypadá a kompletně to dorazila milostmá sága jak od Shakespeare. Snad jediné pozitivní byly souboje, které ovšem byly stejně nepřesné jako celý tenhle prújmový seriál. 2* a to asi jen díky tomu že sem to nemusel dokoukat celé a utnul jsem to zavčas.