Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (432)

plakát

Agora (2009) 

Vždy po takovýchto filmech si připomenu tu nenávist k náboženství ... film není nikterak strhující, ale určitě zaujal.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

První řady si zaslouží absolutně největší obdiv. Jééé, jak ráda jsem se na to jako "malá" dívala a dokonce si dělala zápisky :) i dnes mám opravdu ráda první řady. Bohužel, nic nevydrží věčně a proto se z Akt X stala po chvíli spíše detektivka, než pátrání po UFO ...

plakát

Alfred Hitchcock uvádí (1985) (seriál) 

Úžasné příběhy!!! Perfektní plán je nejlepší, ten jediný mi utkvěl v paměti desítky let ...

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

No, jedním slovem hrůza ... viděla jsem tedy jen 3 díly, ale na víc jsem opravdu neměla, pardon. To je neustále samý sex a nebo se o tom alespoň mluví, 100 věcí najednou, strašidelného tam není vůbec nic, ale přeplácané až hrůza ...

plakát

Americká kletba (2005) 

Musím říct, že se mi to opravdu líbilo. Hlavní role výborně obsazena, začátek sice trošku slabší, za to ale konec překonal má očekávání :) no a jestli je to ještě navíc podle skutečné události, pak není co řešit :)

plakát

Americké psycho (2000) 

Tak nebylo to zlé ... čekala jsem to horší. Ale tak nějak nevím, co tím chtělo být řečeno ...

plakát

Americký zločin (2007) 

Někdo mi to před nedávnem doporučil a nikdy by mě nenapadlo, co všechno to ve mne zanechá. Je mi strašně z věcí, které se kolem nás dějí a ještě více z těch, o kterých vlastně vůbec nevíme. Jednu věc ale nikdy nepochopím - to opravdu existují lidé, kteří mají tak malý pud sebezáchovy, že neutečou, když mohou?!

plakát

Andrew - člen naší rodiny (1999) 

Jeden z nejlepších filmů, co k tomu víc dodat? Zanechá ve vás snad všechny druhy pocitů, až je vám líto, že i vy doma nemáte robota ... vlastně ne robota, ale Andyho :)

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Rozhodně lepší než jednička, ale pořád tomu něco chybí. Je to takové ... suché? Je tam toho málo. Trvá, než se to rozjede a konec je také svým způsobem zvláštní. O vyzobrazení "ďábla" ani nemluvím ... Ale za mě super, bavilo mě to. Asi také díky hlavním postavám :)