Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Fantasy
  • Krimi

Recenze (14)

plakát

Ezel (2009) (seriál) 

jednou jsem to omylem někdy zrána zahlídla a k mýmu překvapení jsem na to nakonec zůstala koukat ;) od tý doby se povedlo ještě párkrát a je to v rámci mezí docela zajímavý ... resp. určitě to není zas taková píčovina, aby se tu muselo házet odpadama ... hodnocení by bylo tak na dvě a půl, ale vzhledem k těm odpadům teda tři

plakát

Z úst do úst (2005) 

Banda vypatlanejch smažek a německej guru Jára. U tohohle filmu by mělo být VELKÝ varování, že existuje ještě stejnojmennej švédskej film ze stejnýho roku - páč takhle chci zpátky svejch 99 minut života strávenejch nevěřícným čučením na tuhle nudnou blbost, která je úplně, ale úplně vo ničom (literally).

plakát

Super drbna (2007) (seriál) 

1., 2. a 3. řada skvělá závislost. 4. řada ještě ušla, ale už to nebylo ono. 5. řada naprosto surrealistická blbost, která vyvrcholila nelogickou zápletkou s monackou rodinou šišlů a Blair, která někde v průběhu řady očividně urpěla lobotomii, protože jinak si její náklonost k Danovi nedokážu vysvětlit (aneb ale fuj jako). Upřímně doufám, že se po letní přestávce vrátěj postupně k předchozí kvalitě, protože materiál na to je. A vzhledem k tomu, jak jsem tenhle seriál na začátku milovala, tak pořád za 5 hvězd (a ty dvě poslední řady budu dělat, že jsem neviděla).

plakát

Protivný sprostý holky 2 (2011) (TV film) odpad!

Neuvěřitelná blbost s neuvěřitelně nesympatickým hereckým obsazením (není tam jediný inteligentní ksicht; pro mě osobně vede žebříček těch, co mě nejvíc točili, Lucka Vondáčková coby Jo a nudnej fracek ze šestý řady Zoufalek coby Mandi) a naprosto debilním scénářem. Prostě hrůza. A to se mi původní Mean girls fakt líbily (myslím, že na 4 hvězdy) - kdybych je neviděla, tak bych tady dala alespoň jednu hvězdu za pár nápadů, ale takhle vím, že to byly jen vykrádačky jedničky, takže nic.

plakát

Jíst, meditovat, milovat (2010) 

rozhodla jsem se ho zkouknout jen proto, že jsem na něj už párkrát slyšela v jinejch filmech narážky, tak abych věděla vo co gou ... když jsem viděla místní hodnocení, tak jsem si to nakonec málem rozmyslela, ale nakonec teda jo no ... a přijde mi tu trochu podhodnocej ... je to sice romantická nereálná blbost (a část s Indiií je hodně trapná), ale už jsem tady viděla podobný kousky hodnocený mnohem líp ... moc mě to nebavilo, znova ho nedám a bardem byl děsně směšně ubrečenej, ale tak ... záběry dobrý no ... 60 % (dala bych tři hvězdy, ale protože si myslím to o tom podhodnocení, tak čtyři)

plakát

Kuutamolla (2002) 

Tak trochu severská variace na Bridget Jones s prvky Sexu ve městě (inspirace Samanthou je zjevná), což zní sice fajn, ale v reálu to bohužel vůbec nefunguje. Hlavní postava mi byla silně nesympatická a její jednání jsem nechápala 90 % filmu. Vzhledem k tomu, že zároveň zabírá 90 % filmu, za dvě hvězdy. Třetí je za pěkný chlapy.

plakát

Děti noci (2008) 

úplně zbytečnej film

plakát

Temné stíny (2012) 

Pro ty, co jsou naladěni na stejnou vlnu jako tvůrci, to bude za jednoznačných 5 - za pokoukání a za humor. Všichni ostatní mohou film s klidem vynechat, na víc než na 3 to stejně nepoberou.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Velice okomalebné. Možná je tam i nějakej děj, kterýho si časem všimnu, ale zatím na něm tak nějak netrvám.

plakát

Happy, Happy (2010) 

Norskej Václav Vydra s přiblblým úsměvem kastráta, kterej si uvědomí, že touží po vagíně (požadavek inteligence je podružný), jež by k němu vzhlížela, ženská, co musí s Vydrou žít, a tak (pochopitelně) radši hulí a chlastá, jeden homosexuál a jedna jezinka rozkuřovačka ... no, neusnula jsem, zejména proto, že jsem pořád byla nucena přemýšlet, kterej z nich je mi nesympatickej víc (nakonec vyhrála rozkuřovačka), ale žádný terno to taky nebylo ... dvě hvězdy a třetí za ten skvělej sníh.