Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Můj nejoblíbenější Sitcom a nejlepší seriál, který si zamilujete dokud nebudete znát každou hlášku nazpaměť, a pak si to celé budete pouštět znovu a s chutí. ******** :)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Jednoznačně nejlepší animáč. ******

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Sakra tak tohle mě fakt vtáhlo už při prvním díle. zatím mám za sebou 3 série a musím říct , že až na pár 4hvězdičkvých dílů tam jsou samé 5 hvězdičkové. Na hodně dlouhou dobu nejlepší Fantasy po kterém je u mě i LOTR až na druhém místě. Ještě nikdy jsem nebyl víc zvědavý jak tenhle seriál skončí. Doufám, že né jako LOST :)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Seriál dokonale vystihující chování dnešních nerdů a kdo se v jejich světě neorijentuje, asi bude jenom s těží chápat. Nejzábavnější seriál současnosti. Smekám klobouk před výborně vymyšlenými dialogy všech herců. Jediná moje starost je, aby nepoklesala úroveň nadcházejících dílů jako v případě Sheldonovi „přítelkině“ Amy která mi moc nesedla.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Poctivě jsem viděl všechny epizody a dnes jsem dokoukal poslední díl. Musím říct, že co se týče nápadu ten byl.....asi je málo říct, že geniální. I když mě to neuchvátilo tak jak jsem chtěl, pokud se epizody sledují v přiměřených dávkách, není to vůbec na škodu. Na druhou stranu, Už dlouho mě nic takhle neukovalo k televizi. Po hodně, hodně dlouhém čekání a těšení se na poslední díl jsem možná nedostal co jsem chtěl, ale ihned mi došlo, že tohle není seriál ,který si už nikdy nepustím, protože tohle je prostě seriál, který je vážně jedinečný. Co se týče postav, tak od nejlepších: Desmond, Lock, Ben, Hurley, Sawyer, Jack, Kate

O.C.

O.C. (2003)

Tenhle seriál je skvělý a ten, kdo hodnotí podprůměrně aniž by vyděl všechny díly neví o čem mluví. Ono se to může ze začátku zdát jako obyčejná telenovelovelová slátanina, kterých je plno, ale pravda je, že pokud překousnete načančané Californské ňufinky a ponoříte se do děje budete hltat jeden díl za druhým. Adam Brody má skvělý humor a pro roli padne. Ben McKenzie, večně řešící problémy je hlavní hrdina jak má být. Rachel Bilson je nádherná a chová se jako správná holka z O.C. a Mischa Barton předvedla, že je herečka v těle modelky co se těžko přizpůsobuje okolí. I když má seriál slabé stránky, tak ve mě poslední díl vyvolal emoce jako žádný seriál předtím. Nejde snad ani jinak ohodnotit seriál ve kterém se objeví sám George Lucas. Zatím nejlepší teenegerovský seriál co znám.