Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (90)

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Pro mě velmi příjemné překvapení! Jasně, člověk ví, jak tento film skončí ještě dřív, než ho vůbec zapne. Na druhou stranu se mi zdá, že to za to stojí. Zpočátku jsem tomu moc nevěřil, ale řekl jsem si, že zkusím prvních pár minut, abych viděl, jak se vše bude vyvíjet. Film mne ale zpracoval natolik dobře, že jsem ho vypínal až se závěrečnými titulky. Je pravda, že Cesc Fabregas v hlavní roli nebyl moc přesvědčivý a občasné chyby ve scénáři mě více než jen štvaly. Nicméně to mělo vtip a šťávu, díky nimž jsem ochoten zapomenout na výše (ne)zmíněné nedostatky a dát 4 hvězdy!

plakát

Kámoši až na dno lahve (2013) 

Přijde mi, že tohle je docela nudný film o ničem. Je tu však jedno velké ALE! Tím ALE mám na mysli epickou závěrečnou scénu, která mě naprosto dostala. Dostala mě natolik, že jsem se rozhodl ohodnotit film třemi hvězdičkami, i když jsem měl v polovině co dělat, abych ho nevypnul...no a co víc, donutila mě po dlouhé době zase něco okomentovat :) Takže asi tak...

plakát

L. H. (2013) (studentský film) 

Co se dá čekat od filmu, který nese název Lord Hoven? Já čekal hromadu fekálního humoru, ale bohužel, k ničemu takovému nedošlo. Fekální to bylo, ale vtipné už tolik ne. Takže by se dalo říct, že se jedná film o hovně, a to doslova.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Omlouvám se, ale tento snímek hodnotím jako obrovský krok vedle. Neměl jsem na něj zpočátku vůbec náladu, ale když jsem viděl hodnocení na csfd, zkusil jsem mu dát šanci. Muž z oceli jí ale nedokázal využít, a to i přesto, že začátek se vůbec nevyvíjel špatně. Po docela zajímavé půlhodince se ale film proměnil v nekonečnou sekvenci akčních scén. A když říkám nekonečnou, myslím tím to, že jsem to nevydržel a po necelých dvou hodinách jsem projekci s nechutí a odporem vypínal, aniž bych čekal do konce.

plakát

Velký Gatsby (2013) odpad!

Absolutně nechápu, jak takový snímek, po jehož zhlédnutí hrozí riziko trvalých zdravotních následků, může být mezi červenými filmy na csfd, natožpak mezi dvoustovkou nejoblíbenějších. Všem, kteří ještě neměli to neštěstí se Gatsbymu podívat do tváře, bych doporučil, aby se mu vyhnuli velkým obloukem!

plakát

Atlas mraků (2012) 

Musím uznat, že několik okamžiků se tomu filmu prostě nedá zapřít (např.: Podívejte se, pane, kde jsme.... Doma). Plusem je i fakt, že i když stopáž činí něco pod 3 hodiny, děj má stále spád a je na co se koukat... Ale že by to bylo víc jak na 3 hvězdičky? To se mi nějak nezdá... Několik příběhů, které spolu vůbec nesouvisí, a navíc herci, kteří jsou obsazeni do 7 rolí....? Promiňte, možná jsem ještě moc malej na tyhle filmy. A nebo Tom Hanks už neválí tolik jako dřív.

plakát

Méďa (2012) odpad!

Na začátku se mi chtělo brečet, protože jsem litoval malého Johna kvůli tomu, že nemá žádné kamarády. Na konci se mi chtělo znovu brečet. To už jsem ale litoval jen sám sebe, že jsem ztratil hodinu a půl svého života sledováním něčeho tak špatného.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Není to úplných 100%, ale pět hvězdiček dám. A to hlavně proto, že "Temný rytíř povstal" je důstojným zakončením celé batmanovské série. Nolan tentokrát ubral vtípků, přidal více emocí a celý film nabil silnými dialogy. Nikdo už asi nebude tak nechutně dobrý jako Heath Ledger v roli Jokera, ale i s Tomem Hardym, který tentokrát představuje hlavního záporáka, se jedná o mimořádný filmový zážitek, který stojí za to vidět.

plakát

Drive (2011) 

Musím se přiznat, že mám pro naturalisticky natočené filmy slabost. Jenže Drive mi už nepřijde ani tolik naturalistický jako spíš násilný. Po výborně "rozjetém" začátku mě druhá půle některými záběry trošku zklamala. Když můj oblíbený herec Ryan Gosling někomu rozkopal hlavu na padrť, chvíli jsem přemýšlel, jestli mám ve filmu pokračovat. Nakonec jsem však pokračoval a podle mě jsem dobře udělal, protože nic jiného se filmu vytknout nedá. Moc se mi líbilo zvláště obsazení hlavních herců, které podle mě oběma sedlo na výbornou, a soundtrack.

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Po první sérii bych pět hvězdiček rozhodně nedal. Seriál se totiž až moc dlouho zahřívá a do správné provozní teploty se dostává až na začátku té druhé. Musím ale říct, že teď (po skončení druhé série) nasadili tvůrci laťku ohromně vysoko a já jsem opravdu dost zvědavý, s čím na nás vyrukují v nadcházejících epizodách.