Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Zázračná planeta - Série 2 (2016) (série) 

Neskutečné, neuvěřitelné, nepřekonatelné. Geniální po stránce vizuální, zvukové i obsahové. Dokonce mi bylo místy hloupé dýchat, jen abych nerušil zážitek. A klobouk dolů před Davidem Attenboroughem, který v devadesáti válí úplně stejně jako v osmdesáti.

plakát

Pokoj 1408 (2007) 

Stephen King se, jak vidno, převádí na filmové plátno zatraceně těžko to dokazuje i velmi kolísavá kvalita adaptací jeho knih, ale tento počin se myslím docela povedl. Ano - má to své mouchy. Jenže i tak to za zhlédnutí stojí. A musím říci -a je to asi tím že hororů jsem v poslední době viděl velmi pomálu- že tento film mě v žaludku tlačil ještě dlouho. Nejsem dosti erudovaný, abych dokázal rozklíčovat, proč tomu tak je....snad jen rada: Zkuste se někdy na tento žánr dívat v noci v prázdném domě. Pomůže to.

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) odpad!

Obvykle komentáře takového druhu vnímám především jako řešení komplexů a dokazování si důležitosti. Ale teď...máte pravdu.

plakát

Zahrada (1968) 

Rozdělení hodnotících --- Kdo dal: 5*-POCHOPIL --- Kdo dal: 4*-NEPOCHOPIL, ALE JE MU HLOUPÉ DÁT MÉNĚ --- Kdo dal: 3*-NEVIDĚL --- Kdo dal: 2*-JE FANOUŠEK TROŠKY (legrace) --- Kdo dal: 1*-JE PROVOKATÉR --- Kdo dal: odpad!-JE KACÍŘ.

plakát

Trosečník (2000) 

Od shlédnutí tohoto filmu jedině značku Wilson.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Budeme jako 3 malí skřítci. A jaký sou skřítci? No tak Jolando, jaký sou skřítci?! K... Jaký?! KLIDNÝ! Přesně tak...a takový budem i my.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Kde je noblesa tohoto geniálního detektiva? Kde je dobromyslný a doddaný přítel Dr. Watson? Kde je Sherlock Holmes?! Tohle Sherlock nebyl ani omylem. Prosím, být to jiná akční postava, která válcuje za peníze chlapy velké jako hora a střílí po všem co se pohne, byl by to zábavnný akční film. Jenže to by nesměl nosit jméno Holmes. Celkové pojetí filmu absolutně špatné. Dělat z noblesního muže, který si zakládá na pořádku v životě a na logickém uvažování, ranaře je krok vedle. 2 hvězdičky za herce a za superhrdinu minulé Anglie....jenom kdyby se nejmenoval Holmes...ach jo.

plakát

Walker, Texas Ranger (1993) (seriál) 

Uvědomme si prosím, že tady se zrodila legenda. Jeden z nejlepších komediálních seriálů. A že je to Drama / Akční / Krimi / Western? Tím si prosím nekažme zábavu.....

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Tak tohle je opravdu oříšek. Seriál který má jednoznačně největší výkyvy v kvalitě. zatímco u některých dílů se řežu smíchy od začátku do konce, jiné jsou tak hloupé nevkusné a příliš drsné, že je raději vypnu. Simpsonovi ani Futurama to není, ale má své světlé chvilky. "To je ještě horší než když jsem zapomněl jak se sedí....". Ale! nejvýstižnější větou zůstává ta z Futuramy: " Seriál Griffinovi. Nyní 5 vtipů za sezónu."