Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (91)

plakát

Temné stíny (2012) 

Původně jsem plánoval napsat něco v tom smyslu, že je v Oxfordském slovníku tento film uveden jako příklad k pojmu "sebevykrádání", ale nakonec jsem ho našel už u "sebeparodie".

plakát

Šimpanzi (2012) 

Na pláži naštěstí žádná socha svobody, takže dojmy pozitivní.

plakát

Bernie (2011) 

Nebudu tajit, že mám rád Black humor, že brácha dělá u Útvaru Rychlého Nasazení, a že si taky si dám raději rakvičku, než věneček. Linklater je prostě makabrňák a pan Herz se nemusí otáčet v hrobě. On vlastně ještě žije... tak tuhle narážku si můžete vyškrtnout.

plakát

Piráti! (2012) 

There they blows... it. Aardmani si mysleli, že kvůli Melovi nikdo za poslední roky Slepičí koncentrák stejnak neviděl, tak vzali staré vtipy, upekli 100 různých ksichtů a navýšili kadenci britského přízvuku. Američanům se to líbí. Prej je skvělý, jak dokážou moderní počítače skvěle napodobit plastelínu.

plakát

Stíhači Red Tails (2012) 

Multimiliardář Žorž se vzhlédl v panu Kingovi a tak oblézá kdejakou Oprah, aby tam smutnýma očkama prosil utlačované niggas, ať mu zajedou na nejnovější "vytoužený projekt, skvělý akční film jako Star Wars". Víte, nemám mu to za zlé. Je možný, že jel naposledy autobusem někdy před 50 lety.

plakát

Marley (2012) 

Ó mán. Člověk si občas musí dojít po tom hektickém bombaklat dnu sednout do vyvoněného vysmátého kina a zaposlouchat se do relaxačních rytmů reaeagege... Nakonec jsem byl rád, že to dopadlo, jak to dopadlo a slečna za mnou mi stihla za těch 140 minut uplést parádní dredy. Džááá!

plakát

Bitevní loď (2012) 

Zavolejte Hollywoodu, když vám zbyly nepoužité záběry ze tří filmů s transformery a kámoš vám vypálil Blender. Taky nezapomeňte obsadit Rihannu, protože tu už nějaká facka od emzáka nerozhodí. Jen by mě zajímalo, kde vzal Berg tu mastnou omáčku z osmdesátek a drzost tvrdit, že je to u maríny samá veselá-elá-elá-e-e kopa-.

plakát

Tři moulové (2012) 

Je to jako v té pohádce, kde čert na nikoho nemůže, protože ten člověk drží pírko. Akorát tady Farrelovci mávají touhle obarvenou HD groteskou a říkají, že "jsou to přece Three Stooges". No jo, až odejdete, tak tomu stejně dám jednu hvězdu.

plakát

Útěk z MS-1 (2012) 

V jiné dimenzi jsem na to poslal svého syna. Když se vrátil, řekl, že tomu Útěk z New Yorku nesahá ani po kolena. Dal jsem mu facku.

plakát

Chata v horách (2012) 

"Zklamalo mě to méně než verbal hodnotící americký remake 5 hvězdičkami, ale čekal jsem od Whedona víc." Přesně tohle bych řekl, kdybych byl tuctový nerd pravidelně držící svůj kolík u Buffy a po nocích vytvářející nová internetová meme, jenže Kabina je něco tak neuvěřitelného, že si doteď nejsem jistý, zda je to tuctový slasher, nebo to strká ironicky všechny Hunger Games do kapsy cargo shorts. Jediné co vím je, že jsem po závěrečném cameu do konce filmu vypadal jako plakát Vřískotu a docenil jsem převyprávěcí možnosti Mementa a Počátku. Na konec ještě komentář kamaráda Jeffreyho během závěrečných titulků: "What?"