Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (173)

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Neviděl jsem původní filmy, ale přesto si myslím, že i jeho pokračování by mělo mít nějaký děj. Jestliže však jedna tlupa v šílené době někam jede, někdo se je snaží zastavit, a toto se zopakuje ve filmu 2x, nevidím žádný důvod, proč by se mi to mělo líbit - bizarní prostředí a efekty nijak nevyrovnají naprosto chybějící děj.

plakát

Warcraft: První střet (2016) odpad!

Neznám počítačovou hru a tak mi přijde, že film neměl žádný děj. Technicky a graficky byl film dobrý, ale jaksi o nic nešlo - prostě se tam mydlily dvě skupiny mezi sebou, občas se do toho připletla třetí. Červená karkulka má lepší zápletku, no chybí jí kouzla a čáry. Jednoznačně ztráta času.

plakát

Bod zlomu (2015) odpad!

Děj prakticky žádný, film jen o efektech (myšleno o extrémních sportech). Ekologové se nechávají vozit na hory vrtulníkem. Naprostá ztráta času.

plakát

Legendy zločinu (2015) 

Dlouhé, nudné, bez akce a bez děje. Příběh na 5 minut. Sice hezky natočené, ale ztráta času.

plakát

Rezistence (2015) 

Neznám knižní předlohu, jsem jen divák filmu. A ten se nelíbil - už v půlce filmu jsem si říkal, že to, co se odehrálo z děje, bylo max. na 10 minut - prostě jen vata a žádný děj. A na konci filmu jsem si byl jistý, že to byly vyhozené 2 hodiny života - film není ani zábavný, ani vtipný, ani poučný, vlastně ani ne moc akční. Na to, abych se díval je na počítačovou grafiku vytvářející svět, jsem asi moc starý.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Batman, tedy člověk, zmlátí Supermana, který je schopný rukou prorazit beton. Ach jo. Totální kravina, natočeno jen kvůli efektům.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Film má skoro dvě a půl hodiny a dvě hodiny z toho jsem čekal, co se stane. Pak jsem zjistil, že vlastně skoro nic. Netuším, co je na filmu tak zajímavého, že má dobré hodnocení - pro mě to byla dllouhá nuda, kdy jsem přemýšlel o tom, jestli nepůjdu dělat něco zábavnějšího (například umývat okna). Téma tak na dvacetiminutovou povídku a ještě k tomu nezajímavé.

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Divné, dlouhé, nudné. Zápletka k neuvěření. Možná to má působit na dospívající holčičky, aby doufaly, že mohou být výjimečné a z nebe se snese hrdina, který jí změní život. Pro nás ostatní je to ukecaná nuda.

plakát

Ant-Man (2015) 

Ze začátku moc rozvláčné, nudné. Ke konci akční, ale i tak mám z filmu pocit, že se tvůrci za každou cenu snažili vymyslet něco nového a moc se jim to nepodařilo.

plakát

Spectre (2015) 

Proč máme rádi Bondovky? Protože mají děj, krásné ženy a všelijaké technické vymoženosti, které překvapí. Spectre z toho nemá nic - jen psychologické drama o vztahu nevlastních bratrů, ženu, která není nijak atraktivní. A když hlavnímu hrdinovi 2x navrtají mozek a pár minut poté běhá a střílí, nutí to k zamyšlení, zda je to bondovka, nebo nějaký céčkový film.