Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Iron Man 3

Iron Man 3 (2013)

Iron man je moje nejoblíbenější Marvelovská postava. A Iron man 3 je pravděpodobně můj nejoblíbenější díl. V kině jsem na něm byla X krát a pořád mě ještě baví. A neříkám to jen proto, že hlavní roli v něm hraje jeden z mých nejoblíbenějších herců, Robert Downey Jr. Film je úžasný sám o sobě, ale on tomu dodává tzv. šmrnc. Je to neskutečně charismatický a sympatický chlap (nehledě na jeho skvělý smysl pro humor). Začátek zajímavý, děj napínavý a zakončení šokující. IM3 rozhodně patří k mým filmovým favoritům.

Hobit: Neočekávaná cesta

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

Nikdy mě moc nebavilo fantasy. Vyjímkou jsou Toklienovy příběhy. Miluju Pána prstenů a ještě víc miluju Hobita. Martin Freeman se do role Bilba Bagginse hodí jako nikdo. A Benedict Cumberbatch dabující Šmaka? Dokonalost (I když v tomto dílu jsme si toho od Šmaka moc neposlechli)...Abych se přiznala, na Hobita koukám každý den a už ho umím celého nazpaměť:) Odpočítávám dny do dalšího dílu...A abych pravdu řekla, na ten druhý díl se kvůli hlasu Benedicta těším ještě víc. Ta představa jak stojí před mikrofonem a vrčí do něj je k nezaplacení.

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes (2009)

nejen, že v hlavní roli je můj oblíbenec, Robert Downey. ve vedlejší roli je i skvělý Jude Law! Guy Ritchie opět nezklamal! to samé se dá říct o Zimmerovi a jeho úžasné hudbě! od starého Sherlocka s velkým nosem je Robert Downey opravdu příjemná změna! jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec!

Králové ro(c)ku

Králové ro(c)ku (2006)

tak tenhle film mě nikdy neomrzí! naprosto ho zbožňuju! Tenacious D si tímto filmem získal skvělou reklamu a všichni jejich fanoušci, včetně mě, tento film milují. a přesto, že historie kapely je tu ,,kapku zkreslená", vždycky se neuvěřitelně bavím a celý film už umím nazpaměť! a nejen, že uslyšíte skvělé vtipy, ale také si skupinu zamilujete a koupíte si všechny jejich CD! doufám v dvojku...

Návrat do budoucnosti

Návrat do budoucnosti (1985)

Všechny díly Back to the future prostě miluji už od dětství a Marty McFly byl moje první platonická láska, haha:) Je to skvěle promyšlené a všechny díly jsou dokonale provázané. A taky se u toho vždy zasměju. BTTF je pro mě už prostě filmová klasika. Takový ten film, který si pustíte milionkrát, al pořád vás baví. Miluju tu představu roku 2015, miluju originalitu filmu a hlavní hrdiny. Pro ty, co to ještě neviděli, je to povinnost zhlédnout!

Indiana Jones a Poslední křížová výprava

Indiana Jones a Poslední křížová výprava (1989)

všechny díly Indyho miluju. konkrétně tenhle asi nejvíc. vedle úžasného Harrisona stojí i skvělý Sean Connery!! je tu úplně všechno. máme tu smysluplný děj, napětí, vtipy, akci, dojemné scény, smutné scény, lásku, zradu, skvělou hudbu...u mě je to klasika...

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Úžasný Forrest Gump! jeho hlášky byly naprosto úžasné. v některých momentech jsem ale nevěděla, jestli se mám smát, nebo brečet. například, když řekl, že jeho předek s jeho kamarády si během války navlíkali bílé kukly a hráli si na bubáky. nebo, když koupil kulku a myslel, že ho něco kouslo do zadnice. nebo, když Apple nazval ,,nějakou společností s ovocem"...on byl takový bezvládný dobráček...chvílemi byla jeho hloupost až rozkošná... a ano, nesmím zapomenout na světoznámé citáty jeho moudré matky...myslím, že je to opravdu nezapomenutelný film, u kterého se divák v jedné chvíli směje, ale za chvilku brečí a pak se zase směje....a moje oblíbená věta z filmu: RUN, FORREST, RUN!!!

Star Trek: Do temnoty

Star Trek: Do temnoty (2013)

Vždycky jsme měla ke Star Treku negativní přístup. Viděla jsem pár dílů seriálu, který se jeví jako strašná blbost. Pak jsem ale viděla trailery na Star Trek: Into darkness a zjistila, že se tam objeví Benedict Cumberbatch v roli Khana a bylo rozhodnuto. Pro Bena mám strašnou slabost a byla jsem si jistá, že se na film podívám. Podívala jsem se tedy nejdřív na první díl a byl skvělý. Ale hned po zhlédnutí tohoto dílu jsem si uvědomila, že bude patřit mezi mé oblíbené. Převážně kvůli Khanovi a panu Spockovi. Jsou úžasní. Dokonalost.