Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

Sošku pro Carella za jeho část příběhu, jinak průměr.

plakát

Ona (2013) 

Hodne prehnany sladak od zacatku do konce. Ja se na to bohuzel dival jen kvuli oblibe Sci-fi, romance tam na me bylo az moc. Pritom od lasky k nenavisti chybi jen krucek a takova pomsta systemu s pristupem ke vsem vasim osobnim udajum by mohla byt zabava, nicmene to by byl uz jiny zanr.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Kdyby to tak bylo o hodinu kratší. Takhle mi přišla dobrá třetina filmu absolutně o ničem, líbil se mi drive ze startu a možná trochu závěr, nicméně ta výplň sex drogy a rock 'n roll byla pro mě dost o ničem... S hodnocením vyšším, než u "Catch me if you can" si ze mě asi děláte srandu ne? :)

plakát

Bitva roku: Tým snů (2013) 

Vlastne jsem se na to podival, jen abych uvidel zas Joshe Hollowaye. Tyhle ty tanecni srandy se mi libily snad jen u horecky sobotni noci a flashdance, kde se na podiu krouti pekne holky. Na druhou stranu na basket taky nekoukam, ale Coach Carter me zaujal nepomerne vice. Secteno a podrzeno za me 2 hvezdy, ale pro fanousky typku s rozkrokem po kolena verim, ze muze byt hodnoceni vyssi.

plakát

K2 (1991) 

Pište si všichni co chcete, hodnoťtě tu problematiku lezení nebo realističnost celého příběhu, ale pro mě je tento film o něčem jiném. Řekl bych totiž, že jsem snad nikdy neviděl lepší film o kamarádství než tento.

plakát

Pí a jeho život (2012) 

Čekal jsem teda něco horšího, nakonec musím uznat, že se na to dalo koukat. Tím to ale hasne. Jestli účelem mělo být jakýmkoliv způsobem podnítit mou víru v boha, tak musím konstatovat, že film zklamal. Jediný filmový kousek, který mě dokázal takovýmto způsobem nahlodat bylo Pí od Aranofského, zajímavá shoda jmen. Film, který by mě o tom však plně přesvědčil neexistuje a troufám si říct, že nikdy existovat nebude :)

plakát

Profesor v ringu (2012) 

Z tohodle mám opravdu rozporuplné pocity. Na jednu stranu to je koukatelné, na druhou stranu to je čistá kopírka Warriora, ještě ovšem alespoň 2x hloupější a se závěrem čitelným půl hodiny dopředu. Nicméně Selma Hayek je na své roky opravdu kočka.

plakát

Mistr (2012) 

Pseudointelektuální nuda. Zajímalo by mě, kolik z těch pětihvězdičkových hodnotitelů tento film upřímně zaujal. Nevím co bych měl obdivovat na sektě vycucané z prstu jednoho člověka. Hvězdy dávám jen za Phoenixe, který zahrál svou roli v tomto pro mě špatném filmu dobře.

plakát

Brazil (1985) 

Byrokracie, konzum, propaganda, nesvoboda a plno jiných neduhů moderní společnosti v tomto nadčasovém snímku vrcholí v jeden ohromný What the fuck film. Možná bylo těch nápadů trochu příliš, na druhou stranu došlo k určitému přehlcení informacemi, čož se k tomuto filmu docela hodí. Mno a De Niro ve vedlejší roli byl dokonalý.