Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dokud nedošlo na finále v UFC, převládala u mě benevolence. Jenže pak ta vlna motivů nevzdávání se, inspirování a kráčení za snem hráz shovívavosti protrhnula a vzala sebou i dosavadní tendence k sebeshazování (už jen chybělo, aby křesťany z P.O.D. vystřídalo Caffertyho Hearts on Fire). Muckání Salmy Hayek přes pletivo klece? Nereálné. Po těch třech kolech by měl rty jak Vémola, co přešel z chovu tygrů na včely.. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Asi je to moje hodnocení až moc štědré a spíš by to bylo asi na tři, jenže já mám slabost pro filmy, které jsem pustil spíš ze zoufalství, nic od nich nečekal a nakonec dostal slušnou zábavu. Samozřejmě by se to takhle odehrát nemohlo, to je jasný každýmu soudnýmu člověku, co někdy viděl boj na UFC úrovni (a asi i těm, co to ani neviděli). Nicméně, Kevin James v hlavní roli je fakt sympaťák, hlavně v první půlce, kdy je to vyhořelý loser. Spousta fórů tu funguje, ať už kolem školy, nebo kolem jeho kamaráda, lakýrníka s velkou rodinou, ale i ta parta, co je učí na testy na US občanství, speciálně ten trenér (co přebíhá mezi boxem, spinningem a aerobicem). A třeba první zápas v kleci je top. :) Poslední část už je taková americká, ale vlastně jsem to tady docela i chtěl... Jediná věc, která se tvůrcům zásadně nepovedla, je scéna s házením jídlem. Naštěstí tam už podobná trapnost není. Celkově je to povedená oddechovka na jedno zkouknutí, navíc o hodně lepší, než drtivá většina současný komediální produkce. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Kevin James se do té role toho řízka vysloveně hodil. K tomu snad první film, kde on byl v hlavní roli a neměl jsem s ním vůbec žádný problém. Je vidět, že i on sám naprosto bez problémů zvládne táhnout celý film. A v tomhle ohledu příjemnou komedii s některými spešl rolemi, které musí ocenit každý fanoušek MMA. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO - Skoro jsem to nedokoukal. Z počátku vtipné, srandista Kevin James navnadil, ale pak to už šlo hodně z kopce a dost to nudilo. Ani Salma Hayek to nezachránila. 100 minut jsem vydržel s opravdu velkým sebezapřením. Navíc pan Tůma (byť je to podle mě nejlepší český dabér) mi na Jamese vůbec neseděl. 40% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Bylo to dobré, upřímně jsem se zasmála, jak by se u komedie mělo dít, vypadalo to i zajímavě - "boxující učitel", ale v závěru z toho nic moc nebylo. Dobrá komedie na zpříjemnění večera. Mimochodem ten konec? Co to bylo? Aneb úplně poslední replika filmu "Viva la America." S tím těžce souhlasit, ale je fakt, že jsem vyprskla smíchy. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Název filmu je odvozen ze skladby "Boom" od skupiny P.O.D., kterou si vybral Scott (Kevin James), aby mu hrála při nástupu do ringu. (Ptaky)
  • Ve scéně u Erika (Gary Valentine) doma se jeho syn zeptá, zda-li se může dívat na pořad o automobilových honičkách. Když Erik poté program přepne, v televizi se mihne část automobilové honičky z filmu Mizerové II (2003). (Guilemot)
  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)

Reklama

Reklama