Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Noe (2014) 

Paskvil

plakát

Jump street 21 (2012) 

My, kteří zažili ten seriál ve správném věku nemůžeme hodnotit jinak, 2 hvězdy pouze za Jonnyho s Peterem. Nechápu, že do toho kluci šli. Kdyby to mělo aspoň jiný název, takhle jsem se těšil na akční komedii a místo toho mě byla naservírována puberťácká pitomost a dvěma kreténama. A ten konec s ptákem to celé korunuje. Bych blil. Ale pro děcka to asi musí být odvaz.

plakát

Kazatel Kalašnikov (2011) 

Filmu ubližují skokové změny charakteru hlavní postavy a jeho víra v Boha. Kvůli tomu tady spousta hodnotících film shazuje, protože tolerovat budou cokoli, jen ne něčí víru. Jinak film má silný příběh, ale slabý scénář. Vývoj Samovy postavy je místy jen těžko pochopitelný a stejně tak jeho chování v určitých situacích. Zřejmě trpí spasitelským syndromem. Každopádně si zaslouží lepší hodnocení, protože ukazuje každodenní realitu spousty nejen dětí v nikdy nekončícím válečném běsnění afrických národů za lepší zítřky a 'svobodu'.

plakát

Ve stínu (2012) 

Jasný kandidát na český film roku. Nejen, že je to dobře odvedené řemeslo snad od všech zúčastněných, navíc přesně ukazuje kam vede každá totalita. Za tento přesah má ode mě pátou hvězdu.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

I když jsem se před sledováním snažil vypnout mozek, až příliš to připomínalo předchozí americkou verzi a ta pro mě měla větší kouzlo

plakát

Pouť (2010) 

I cesta může být cíl.

plakát

Neřízená střela (2010) 

Je to prosté. Je to prostě anglický humor. A opět skvělý Bill.

plakát

Pařmeni (2011) 

Neoriginální, ale britský původ i nadhled zvyšují level.

plakát

Strom života (2011) 

Filozofický film, rozhodně ne pro všechny. Hluboce osobní výpověď tvůrce spojena s audiovisuální básní o základních otázkách existence. Kdo bude chtít pochopí a najde smysl, kdo ne těžko uvidí konec.