Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (310)

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

FRIENDS FOREVER!!!!!!!! ;)

plakát

Underworld (2003) 

Film mě nezklamal a dokonce mě nadchl. Není to žádná romantická hovadinka jako Stmívání a konečně jsou vlkodlaci a upíři takoví, jací mají být, zlý, ošklivý a někteří z nich celkem přitažlivý. Hlavní hrdinka Selena skvělá a hybrid Michael taky ;), prostě napínavý akční film s kapkou hororového žánru.

plakát

S tebou mě baví svět (1982) 

Po čase film sice omrzí, ale přesto zůstává dodnes klasikou a ráda se na něho znovu podívám. Hudba od Heleny V. se k filmu perfektně hodí. Hlavní postavy jsou promyšlené a celý film má děj. Skupina kamarádu odjíždí se svými dětmi na chalupu, aby si odpočinuli od svých manželek. Pěkná podívaná.

plakát

Van Helsing (2004) 

Nemám co vytknout! Skvělí herci, skvělé triky, skvělá kamera, skvělý scénář a smutný konec ;)

plakát

Matrix (1999) 

Skvělý film, perfektní hudba, úžasní herci. Párkrát jsem se v ději ztratila, ale po více shlédnutích jsem neměla problém zorientovat se. Moc zajímavý film a vřele ho doporučuji ;)

plakát

Erotománie (2002) (TV film) 

Mě se to hafo líbilo, nechápu to blbý hodnocení, jenom 45%? Nasrat! Tento film je povedený, atmosféra skvělá, stejně tak i zápletka. Psychopatická ženská pronásleduje známého lékaře a jeho rodinu, co může být lepšího? Dávám 5* za scény, které byly skvěle provedené a za heecké obsazení, mám ráda Jenn E.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Slova nestačí, když se jedná o tento film. Dokonale provedený a herecké obsazení v čele Toma Hankse je brilantní ;)

plakát

Pretty Woman (1990) 

Miluju tenhle film! Občas je potřeba pustit si film, ve kterém je všechno tak snadné a okouzlující, přivede vás na jiné myšlenky a po jeho shlédnutí, by jste si přáli postávat na chodníku slávy a stopovat auta v domnění, že vám zastaví pohledný a nechutně bohatý princ jako Richard Gere :).

plakát

Pokémon (1997) (seriál) 

Jako dítě jsem to žrala a ráda na ty časy vzpomínám, proto dávám 5* :P :)

plakát

Střihoruký Edward (1990) 

Nádherná hudba, skvělý Johny se smutným výrazem a s nožema místou rukou ;)