Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (473)

plakát

Volným pádem (2021) 

Takový Samotáři moderní doby, mixnutí Krajinou s nábytkem a temnotou severských filmů.Na mě je tam moc otázek PROČ? Které zůstanou bez odpovědi. Je mi jasné, že sem se hodí otevřený konec.Tím pádem druhý díl může pokračovat tím, že otec s dítětem našli smysl života a chodí s bezdomovci pouť do Santiaga,versus otec a dítě se uchlastají k smrti nad bezvýchodností svého bytí. Moc dobře znám ty pocity hlavního hrdiny kdy přes to, že on se jeví divnej na první pohled a všichni ti ,, normální úspěšní lidé" jsou daleko větší magoři, než on sám. Myslela jsem si, že veškeré pocity samoty, nepochopení, jinakosti a úzkosti z mrzké existence zmizely s příchodem dětí, ale červíček stále hlodá dál a dál...Je vůbec možné, aby celoživotní óčko našlo naplnění skrze děti? Je vůbec možné, aby jablko padlo hodně daleko od stromu a ty děti jednou byly krásné, bohaté, úspěšné a šťastné? Co, když se ta nálada a pocit neúspĕchu dědí z generace na generaci??? Kdo nás óčka namotivuje? Myslím, že i největší guru by z nás byl totálně vyšťavenej a my óčka bychom mu to stejně nevěřili.

plakát

Pravidla lži (2006) odpad!

Hahaha,to se snad může stát jen mně.Třikrát jsem u filmi usnula po prvních pěti minutách.Teď když jsem se přinutila vydržet jsem si ke konci rozpomněla,že jsem ten film,už viděla a teď jsem se podívala sem a já ho mám i ohodnocenej.To mi musela tehdy hodně ujet ruka,že jsem tomu dala čtyři šterne.Ještě vtipnější by bylo zjistit, že k tomu mám už i komentář.

plakát

Tři dámy s pistolí (2004) (TV film) 

Miluju Květiny role kdy člověk neví zda je anděl,nebo psychopat,nebo andělská mrcha.To se snad ani nedá zahrát, to v tom člověku musí prostě být. Tak nějak si člově umí představit chlapa psychopata,ale  pokud si mám představit jako psychopata ženskou tak paní Fialová je prostě dokonalá. S úsměvem na rtech Vám vrazí příborový nůž do zad ani nemrknete a  dělá to přeci čistě výchovně pro vaše dobro. Scéna kde se babičky učí s dětskou radostí střílet z pistole je dokonalá.Pro mě neznámá inscenace kde bych nikdy nehádala,že vznikla až v roce 2004,ale tak o 10- 20 let dříve.

plakát

Srdce na dlani (2022) 

Asi už mi péčí o mou demoliční četu a domácnost měkne mozek, ale mě se to líbilo. Ano, je to naivní, předvídatelné, lehce vtipné, obsahuje to zvířátko a děťátko nakonec, jako zprávy večer na Tv Noha, ale připomíná mi to normální svět, normální vztahy, normální rozhovory ještě před tím než začali lidé všude čučet do I Phonů kde čas plyne pomaleji, nikdo se nehoní za nesmysly a smysly života prostě letní pohoda. Taková ta síla okamžiku tady a teď, lehké pošimrání u srdíčka, taková dávná krásná  vzpomínka na lásky, nelásky.  Naposled mě takhle příjemně naladily Ženy v pokušení, ty v běhu jsem neviděla a asi po tom mé srdéčko ani netouží.

plakát

Spolu (2022) 

Tak hrozně mě to nebavilo, ani jako podklad pro háčkování.  Takové hrozně uječené a unylé zároveň. Všichni herci tak hrozně nesympatičtí, děj se vleče, ani bych to snad nenazývala dějem. Nedokázala jsem to dokoukat. Viděla jsem první cca 40 minut a kus závěru a stačilo.

plakát

Jak se rozloučit s Odettkou (1984) (TV film) 

Krimi o tom,že je hlavní hrdinka na zabití, máte jí chuť zabít vy, všichni v tom filmu, krom jejího podpantofláka a mají to chuť udělat i lidé v okruhu 20 kilometrů.Nevím zda napsat,že je to excelentní výkon hlavní hrdinky, že jí tu znuděnou fuchtli člověk zbaští i s navijákem, nebo litovat sama sebe, že neumím být, tak krásně vyčůraná k opačnému pohlaví.

plakát

Jsem vrah? (1987) (TV film) 

Tak zvláště nepřehledné, že jsem si na konci nebyla jistá, zda jsem to neudělala já.

plakát

Samota (2001) (TV film) 

V tomto filmu vypadá Vilma, jako doktorka Quinová, to mne napadalo celý film, ale krajně nesympatická doktorka Quinová a pak mi došlo, že jsem ji snad nikdy neviděla hrát kladnou roli, ale ty mrchy jí prostě seděj. Tady byla tak krásně nesympatický, až se mi to líbilo. Měla by tu být podkategorie neoblíbené herečky, docela bych chtěla vědět, které by tam uživatelé zařazovali nejčastěji.

plakát

Klec (2019) (TV film) 

Někde hluboko uvnitř mé zvrácené já by to rádo vidělo i obráceně, že by se při útěku Jeník bouchnul do hlavy, vetchá stařenka by ho přikurtovala k židli a starala se o něj jako o vlastního, ale to by z tohodle krásného psycha byl rovnou béčkovej horor, takže dobrý to bylo. Nemusíte mít strach pane Strach, že by se mi to nelíbilo. Hodně dlouho se mi vaše naše Bohdalka nelíbila ve filmu tak moc, tak jako tady. Taková Fany filuta.