Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (473)

plakát

Divoké včely (2001) 

Naprostý souhlas s PinokKiem, když jsem film viděla kdysi dávno se školou v kině poprvé, dala bych mu bez milosti odpad. Pak se dopracoval na tří hvězdy, nyní musím o hvězdu přidat a až budu mít někdy hodně melancholickou náladu bude to hnedka plná palba. Tak nějak mi tento film připomíná tezi z Kytice od Erbena, že kdo se vzpírá svému osudu bude potrestán a osudu stejně neuteče i kdyby se snažil na sto tisíckrát. Docela to děsí a je to jeden z mála filmů, kde bych uvítala kladný konec. Jsem z toho nějaká přešlá, že bych měla asi taky tu deprési. ? No, jo mně už všechno taky sere. U Divokých včel je to krásný kontrast třeba k filmu Cesta z města, kde se snaží utéct zpátky do lůna přírody a tady se tak pachtí, aby se z toho vidláckého lůna vyhrabali někam dále a nakonec stejně zjistí, že je to vlastně úplně jedno.

plakát

Kámasútra (1996) 

Zváštní film kamasutra jen s náznaky sexu, ale o to větší erotické dusno z toho sálalo. Teda král byl docela měkota, to jsem čekala, že je spíš šavličkou rozseká na maděru, ale nicméně kdybych se někdy rozhodla dobrovolně zasebevraždit tak jedině způsobem jak zemřel Jai, krásně originální poprava. No, jinak si tak u toho filmu říkám, co na mně přítel vidí, protože Indky jsou neskutečně krásné bábovky a přišly mi v tom filmu naprosto šukézní úplně všechny i ta bílo vlasá stařena.

plakát

Paterčata (2014) (seriál) 

Náhodně při poslední návštěvě Čech jsem viděla jeden díl tohoto dokumentu. V první řadě, je mi jedno komu se podařilo v jednom vrhu přivést na svět tolik dětí i kdyby rodiče byli černí delfíni s růžovými puntíky. Nehodlám tu kritizovat barvu pleti a jejich zásluhy na poli pracovním, ale chování té rodiny, která si z pečovatelek, které mají za úkol pomáhat a odlehčovat situaci dělají na férovku služky, které by měly zastat nejen děti, ale i uvařit vytřít a uklidit ??? Bez nějakého náznaku vděčnosti, že jim s dětma někdo pomáhá, se tam rodina za celý díl jen navážela do pečovatelek, až mě zaskočilo, že si to ta pečovatelka nechala líbit. Tak nějak jsem nechápala, co vlastně doma dělá ta zasloužilá rodička, když za ní uklízí, vaří a kdo ví co ještě někdo jiný. V díle který jsem viděla, se matka rodu vypravila ke kartářce optat se na budoucnost, což mě zarazilo, že 6 násobná matka hodí starosti a péči o děti na někoho jiného a jede si ke kartářce, jako by se nechumelilo. Když jsem pak viděla, jak jeli do nemocnice sanitkou na kontrolu k pediatrovi, tak mě zarazilo, to jak všechny děti nesli ostatní lidé, jen ta rodička tam nakráčela, jako princezna s volnýma rukama. Jsou to její děti, nebo těch pečovatelek a štvalo mě jak drze se tam dožadovala, ať jí tam ty děcka odnesou. Prostě bez jakéhokoliv vděku, poděkování za to, že cizí lidé mají snahu jim pomoci, že všechno berou jako samozřejmost. Přišlo mi, že ta několikanásobná matka se snaží přehodit všechnu práci a starosti na někoho jiného, což v první řadě tyto všechny povinnosti by se měla snažit zastat sama a v případě potřeby si nechat vypomoci a nedělat z pečovatelek služky.

plakát

Nicki Minaj - Lookin Ass Nigga (2014) (hudební videoklip) odpad!

Tak koukám, že se hodně rychle dočkáme doby, kdy si vilné samice budou nechávat přifouknout místo hrudních košíků i zadky a pak se po pár letech s takovýmhle tělem zloměj v pase, bo ten pas nemá šanci takovou nálož udržet. Milý Ježíšku, chci být též sexy jako Nicki, tak to zas nepopleť jako minule. Myslím Nicky Minaj, ne Laudu! Takže prosím kozy číslo 5 a zadek tak 7, ať nežeru, no ni, děkuju. Ňuch, Ježíšku sorry . Kozy vlastně už mám, tak přines jen tu prdel, jak štýrskej valach, ať se s tím moc nenadřeš.

plakát

U Haliny v kuchyni (2014) (pořad) 

Tak já se tedy přiznám, rdím se při tom sice studem, až na prdeli, ale jediný ke komu bych opravdu šla z těch samozvaných rádoby kuchařů je Halina. Halina má v sobě něco, čímž oplývala již Rettigová, prostě je plnějších tvarů, no prostě na férovku je tlustá a to ve mě evokuje 2 věci. Tlustí lidé, jak říká můj tatík se nebojí nažrat, když k ním přijdete na návštěvu, tak vás opravdu nezapomenou pohostit, alá minimálně žranice o třech chodech a za druhé mají tak nějak vyvinutější chuťové pohárky takže mají všechno skvěle dochucené. Prostě když jsem viděla Halinu, jak tam něco klohňá bylo mi v tu chvíli jedno co. Myslela jsem jen na to, že dostávám pořádný hlad, který samozřejmě nezůstal bez následků. Vyluxovaná lednice. Mňamky typu kyselé okurky se šlehačkou, no prostě člověk se úplně přestal ovládat. Halina je ještě z generace, která nejen, že se nebála nažrat, nežinýrovala se, ani si sama uvařit, či zajít do nějaké labůžo restaurace. Tím chci řict, že není tlusťoch jako tlusťoch, někdo kdo má břuch vyžraný z hamburgerů a má prosmažený i ten poslední chuťový pohárek, nemůže být dobrým kuchařem. Z toho plyne ponaučení, že při návštěvě v émerické domácnosti si po jídle blahem nepochrochňáte.

plakát

Co bude dnes k večeři? (2010) (pořad) odpad!

Milé děti, to bylo tak, milé televizní stanice se nám začaly předhánět kdo z nich dokáže sehnat většího trotla, rozuměj někoho kdo je antitalent na vaření, slovní zásobu má jako jedinec vychodivší celé dvě třídy zvláštní školy a s charizmatem nakousnutého rohlíku. A lidé jim to překvapivě baští a pošušňávají si na věcech, které nejdou žrať. Naivně jsem si myslela, že větší kontraproduktivní všeuměl jakým byl Babica, nebude mít ve světě konkurenci. Ó, jak jsem se hořce mýlila. Marně přemýšlím kdo je větší zlo jestli Kašpárek, nebo Hruška. Eniky beniky kliky bé.....

plakát

Chutně a levně s Láďou Hruškou (2014) (pořad) 

Chutně a levně si dnes uvaříme bílkovinovou bombu, máme pro vás připraveny 3 recepty podle toho v jak velké solventní, či insolventní situaci se nacházíte. První verze pro lidi z buržoazních rodin, kteří Vánoce tráví pod jedlí. Co nejdříve po dešti vyjděte směle na zahradu a pozorně sbírejte žížaly, čím tlustší, tím větší obsah bílkovin. Žížaly dejte na pekáč pokapejte extra olivovým panenským olejem, posolte vločkami mořské soli a 7 druhy pepře, pečte zprudka po obou stranách 10 minut, vyjmete a tradá, blaf je na světě. Varianta pro střední třídy, aneb ty kteří Vánoce tráví pod smrkem. Použijte stejné suroviny, ale v rámci úspor to hoďte na minutu do mikrovlnky. Na závěr pro všechny ostatní socky, tudíž většinu republiky, kteří Vánoce tráví pod umělým stromkem od Honga z tržnice a zapíjí to krabičákem od stejného prodejce. Svěží a plni radosti se vypravte hnedka po dešti do zahrady v tomto případě se bude jednat o zahradu cizí, nejlépe o zahradu první jmenované skupiny, kde jsou žížaly tlusťoučké na tři prsty, no prostě žůžo labůžo, vůbec se nežinýrujte a házejte je do papuli hlava nehlava, bo i ta sůl je nad zlato a vy na to milé socky stejně nemáte love, ale na druhou stranu snědli jste právě nejzdravější variantu tohoto jídla a můžete být na sebe právem hrdí, s touto stravou se totiž budete po světě plahočit do 100 let, takže makat na buržoazní třídu budete moci v takové kondici, jakou z tolika bílkovin budete mít až do krásných 95 let, naštěstí buržoazní třída se takového kmetského věku nedožije, protože s přemíry smaženého masa exne kolem 50 let na žlučníkovou koliku. No a co z toho milé děti plyne. Láďa hruška je jako Anna proletářka, ano on je hrdina a vlastně v dobré víře a ouplně nevědomky zachraňuje svět. (Jsem břídil koka sušenky na návštěvě v Čechách mi móc chutnaly.) Pokud v nich tedy opravdu byla koka.