Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (31)

plakát

Paralelní světy (2012) 

No tak já nevim.. Zezačátku ten kýč, co se snaží mermomocí upoutat, ten dloooouhej monolog o dvojí gravitaci (kde se už člověk začíná ztrácet), nakonec splnil svůj účel a fakt mě donutil se do filmu zažrat. Velkou část filmu to bylo super, herci fajn, to krásný prostředí dvou světů.. Jenže potom přicházely ty naprosto nelogický bomby, který mě dost rušily od sledování filmu a nedělala jsem nic jinýho, než že jsem přemýšlela, proč vlastně tyhle kapky nepadají nahoru, když by měly - podle zákonu dvojí gravitace, kterej si režisér vymyslel - tak co to sakra je? Když už nastavim nějaký pravidla, tak je přece dodržuju. To byl fakt rušivej prvek, pořád jen přemýšlet nad tím, jakou hovadinu to tam zase vyplodili. Ale největším zklamáním je konec. Pořád jsem čekala, kdy přijde rozuzlení a vysvětlení toho, jak vlastně funguje ten růžový prášek (nebo co to bylo). Co se děje, když spojíš tuhle hmotu s touhle apod. Čekala jsem (spoiler), kdy Eden Adamovi v poslední scéně vysvětlí, jak to, že už najednou není vzhůru nohama - pravděpodobně to má vysvětlovat fakt, že čekají dvojčata (které mimochodem netuším, jak zplodili, protože veškerá jejich setkání spočívala v pití vínka a utíkání před nepřáteli). Takže buďto jsem úplně blbá, nebo tam to vysvětlení, proč to najednou funguje takhle, chybí. To mě dost mrzí, ten konec byl neskutečně uchvátaný, hrozný, fuj. Nicméně, 3 hvězdičky za skvělej nápad, ze kterýho mohl být TAK DOBREJ film, za krásný prostředí a za bombastickou hudbu, ale to je vše. Tenhle film mě neskutečně na*ral, těch nelogičností tam bylo nespočetně.

plakát

REC (2007) 

Znám jenom málo lidí, co by bylo ustrašenějších, než jsem já, zvlášť, pokud jde o horory.. Vždycky, když se mám na nějaký horor dívat, jsem po* až za ušima, choulím se v posteli, prsty před očima a dívám se škvírkama, ječím kdykoli se cokoli objeví a ani nedýchám. Nikdy jsem se nedívala na horor sama, ale teď jsem se odvážila. Byla jsem sama doma, deset hodin večer, všude zhasnuto, jedině lampička svítila. Na začátku jsem myslela, že se zblázním, všude jsem slyšela zvuky v domě, do toho ten film, no bála jsem se dost. Jenže postupně jsem už z toho zděšeného výrazu, který mám při sledování hororů, přestupovala do znechuceného, znuděného a naprosto nevěřícného výrazu. Co to mělo být?? Chvílema jsem se i SMÁLA, zvlášť tomu zombijskému řevu, nebo co to vlastně mělo být. Asi jsem vůbec nepochopila pointu, ale prostě to bylo směšné a vůbec ne strašidelné. Jedna jediná lekavá scéna až ke konci, to je vše. Jedna hvězdička, vlastně ani sama nevím, za co..

plakát

Ďábel nosí Pradu (2006) 

Film, kde je, jako vždy, hlavní postavou Meryl Streep. Ale ona není jen hlavní postavou, ona je Hlavní postavou s velkým H. Anne Hathaway krásná, to není žádná novinka. Celý film běží neuvěřitelným tempem, není chvíle, kdy by děj stál na místě a něco se nedělo. Na zahnání nudy skvělé.

plakát

Černá labuť (2010) 

Balet mám strašně ráda, sama jsem ho chvíli dělala a je to kouzelné a úžasné.. Stejně jako Natalie Portman, která je v tomto filmu kouzelná a Mila Kunis úžasná. Obě jsou dokonalé, každá jiná, Natalie film pocukrovává a Mila ho okořeňuje.. Božské.

plakát

Avatar (2009) 

Titanic, Avatar.. Cameron opravdu ví, jak udělat VELKÝ film. Velký, obrovský, monstrózní.. Nádherná hudba, nádherné a kouzelné prostředí, úžasný nápad, všechno do detailu propracované a vymyšlené. Rozhodně to není film, kde by podle mého názoru, mohl někdo dát méně než 3 hvězdičky. Jedna dokonalost vedle druhé, to je Avatar.

plakát

50/50 (2011) 

Dívala jsem se na něj dávno, takže přesně své pocity nezachytím, každopádně můj oblíbený herec krásně figuroval v celém filmu. Iritoval mě jeho kamarád, který dělal hloupé vtipy a celkově byl prostě takový stupidní. Jinak se k tomu nedá nic říct, rakovina, boj...

plakát

Marley a já (2008) 

Myslím, že ten, kdo nemá rád psy, si na své v tomhle filmu nepřijde. Jestli jste měli psa, možná vám v různých scénkách připomene právě toho vašeho. Celý film je fajn, jen tam trochu postrádám jakoukoli zápletku, dobře, pes je neposlušný a práce je až nad hlavu, ale to není nic neobvyklého.. Konec je docela trhač srdcí, zvlášť já jsem u něj brečela jako želva, protože jsem to samé zažívala se svým psem, takže.. Každopádně je to film, kde je snad vše - vztah, děti, práce, pes a tak dále..

plakát

Narušení (1999) 

Hlavní hrdinka neskutečně sympatická (celý film mě hypnotizovaly její rty :D ) a Angelině to jako blondýnce moc sluší, navíc je opravdovým tahounem celého filmu, je perfektní. Prostředí bláznů je zprvu depresivní, ale chvílemi to celé Lisa (Angelina Jolie) opravdu zpestří. Myslím, že je to rozhodně originální film na který stojí za to se podívat.

plakát

Láska přes internet (1998) 

Nuda nuda nuda nuda. Ještě jsem film nedokoukala, pořád mi běží, ale stejně u toho dělám sto dalších věcí, jako například píšu sem na čsfd. Je to nudné, strašně zdlouhavé.. Nápad výborný, špatně propracovaný. Už jen čekám kdy to skončí.. Tom Hanks jako vždy strašně kožený a Meg afektovaná. Takhle vysoké hodnocení opravdu nechápu.

plakát

Dlouhá cesta (2002) 

Tak já nevím, no.. Co k tomu říct? Od začátku mi bylo do puntíku jasné, že bodem č. 1, v Jamiino seznamu všech naivních a přeslazených ambic, je svatba. Že naše milá slečna posedlá bohem nechce, aby se do ní ten zlý a zdánlivě nenapravitelný kluk jménem Landon zamiloval proto, že je nemocná. A jako třešnička na dortu, že nakonec, bohužel, umře. Po asi dni, co spolu začali "chodit", si řekli, že se milují. No já nevím, ale byl to kýč, ale dokonce až naprosto nesmyslný a šíleně přeslazený.. Řekla bych, fuj, takovéhle filmy mi teda moc nechutnají. Jedna hvězdička za Shane Westa a druhá za hudbu.