Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Jeden den

Jeden den (2011)

Kdybych mohla dát sto hvězdiček, udělám to. Teď jsem tenhle film dokoukala a pořád ještě nedýchám. Nejsem ten typ, který by ronil slzy u každého lacinného romantického okamžiku, ale když je to opravdu trhač srdcí, neudržím se. Ale tohle? Na konci jsem už regulérně vzlykala. Úžasný, bezchybný film. Od začátku do konce. Nemám NIC, co bych mu mohla vytknout. Jednoznačně nevšední příběh, nevšední scénář a vůbec všechno. Anne Hathaway miluju, takže k tomu nemám co říct a Jima Sturgesse jsem dosud neznala. Na začátku filmu mi hrozně připomínal Hugha Granta (oblíbenec). A Jim je výborný. Ráda bych napsala trochu smysluplnější a obsáhlejší recenzi, ale já.. Nemám slov. Dokonalé.

Nezapomeň na mě

Nezapomeň na mě (2010)

Přestože nemám Roberta Pattisona příliš v lásce, kvůli jeho koženému výrazu z Twilight ságy, musím říct, že v tomto filmu se opravdu vyblýsknul. Spolu s Emilii de Ravin tvoří krásný, možná trochu rebelský pár, který se snaží společnými chvílemi utéct od té horší reality, která na ně čeká vždy, když vyjdou ze dveří. Celý film běží neuvěřitelným tempem, a když se blíží ke konci, přejete si, aby ještě chvíli pokračoval. Ovšem co je naprostou genialitou celého filmu, je zajisté konec. Je obrovský, nádherný, srdcervoucí. Pokud vás moc neláká, tak už jen kvůli němu stojí za to se na tento úžasný film podívat. Můj jeden z nejoblíbenějších filmů :)

500 dní se Summer

500 dní se Summer (2009)

Po přesně 1 měsíci měním hodnocení: Opravdu úžasný film na večer. Skvělé nápady, překrásná hudba, moc se mi líbilo zpracování "přeměny dnů", kdy podle měnící se krajiny divák hned ví, zda půjde o pozitivní nebo negativní den. Dále scéna očekávání vs. realita a nakonec skvělé věty, jako "Osud, spřízněné duše, nic z toho neexistuje. Náhoda, o ničem jiném to nikdy nebylo." Hlavního herce zbožňuji a herečku mám ráda. Ještě před měsícem mi hlavní herečka přišla sobecká, pokrytecká a hloupá ženská, co neví, co chce. Teď, asi po páté, co jsem tenhle film viděla, jsem ji, myslím, konečně pochopila. A všechny ty negativní slova o ní beru zpět. Nejoblíbenější věty: "Miluju její krásný úsměv. Nenávidím její křivé zuby.", "Nenávidím její znamínko ve tvaru švába.", "Vysrala se na mě! Doslova.." "Doslova??" "Ale ne, to by bylo nechutný, ježiši.." +? Summer x Autumn. Božsky vymyšlené. Dokonalý, nejoblíbenější film, jednoznačně.

Miluj mě, prosím

Miluj mě, prosím (2004)

Film, který je podle mého názoru trochu špatný na pochopení. Roky se různě střídají, prolínají, jednou je tam tahle holka, podruhé jiná a nakonec ještě třetí. Napoprvé jsem byla zmatená, stopovala jsem film po každé čtvrt hodině, abych si ujasnila, co se to tam vlastně děje. Málo platné, nepochopila jsem. Až napodruhé mi to dalo to, co mi to dát mělo. Naprosté pochopení a hlavně, úplné okouzlení. Hrozně se mi líbí ta atmosféra ve filmu. A přestože tu čtu názory typu, přál jsem si, aby Josh Hartnett skončil s Diane Kruger, asi trochu vybočuji z řady. Rose Byrne, která hraje ve filmu rádoby zápornou postavou, se mi k Joshovi hodila daleko víc, než Diane. Nepřipadla mi zlá, ani nic takového, jen se prostě zamilovala a nechtěla se toho svého pustit za žádnou cenu, když už ho konečně skoro získala. Nakonec mi jí bylo až líto. Ale bohužel, byla to taková její, řekla bych, poloviční chyba. Závěr s bombastickými Coldplay.. Co k tomu říct, snad jen - skvělé!

Titanic

Titanic (1997)

Prostě... Titanic. Co dodat :) Trhač srdcí a samozřejmě nejvíce brečící scéna je, když Rose (Kate Winslet) leží na dveřích a Jack (Leonardo DiCaprio) mrzne ve vodě. Potom její zpívání a sípání "Jacku!".. Slzám se nevyhnete, krásný film :)

Navždy spolu

Navždy spolu (2012)

V hlavních rolích moji oblíbení herci, romantický příběh a fajn hudba - co víc si přát? :) Krásný film, Channingovi ta láska kouká přímo z očí, je hezké, jak se ze všech sil snaží, aby se do něj jeho manželka podruhé zamilovala. Jednou už to přece dokázala, tak proč ne podruhé? Bohužel se jim do cesty staví rodiče a bývalý, charismatický přítel naší hlavní hrdinky. Nakonci v podstatě happyend. No, pro mě, jakožto romantičku celým svým JÁ, nádherný film :)

Černobílý svět

Černobílý svět (2011)

Wow.. Víc snad ani říct nemůžu.. Každou chvílí jsem brečela jako želva.. Úchvatný příběh, úchvatné herecké výkony.. Výborné.. Skvělé!!!

Pearl Harbor

Pearl Harbor (2001)

Mám ráda jak válečné filmy, tak samozřejmě romantické, zvlášť pokud je v nich alespoň špetka dramatu. A Pearl Harbor.. Možná je to proto, že jsem ho viděla zrovna v té chvíli, zrovna v té době, zrovna s tím jedním člověkem, zrovna v tom rozpoložení. Zrovna tehdy to bylo perfektní. A já si tenhle film naprosto zamilovala. Nádherná, srdcervoucí hudba, skvělý příběh a výborné efekty. Nemám co dodat.

Láska a jiné závislosti

Láska a jiné závislosti (2010)

Nádherná Anne a neuvěřitelně charismatický Jake = dokonalá dvojice :) Je to takový ten film, který zhltnete jedním dechem a za chvíli už doznívají závěrečné titulky. Originální příběh, který si na nic nehraje. Snad jen ubírám z pěti hvězdiček jednu, kvůli Jakeovo práci - myslím, že všechen ten prodej léků byl v míře větší než velké a jaksi to s příběhem nemělo úplně tak co do činění, jistě by se film obešel bez toho. Ale jinak, krásná pohodovka na večer :)

Pan Nikdo

Pan Nikdo (2009)

Docela depka, ale to rozhodně nepovažuji za mínus. Celý tento film jsem měla divný pocit v krku, takový ten, když chcete něco říct, ale nemůžete. Zhltla jsem celé ty 2 hodiny jedním dechem, už podruhé a stejně, ten skvělý pocit, který jsem měla po prvním shlédnutí, ten neopadl. Božský film.