Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (818)

plakát

Vzpomeň si (2015) 

prepracovany scenar. zpociatku nuda , ale od jedneho momentu uz to ide naplno.

plakát

To (2017) 

majstrovsky technicky a hudobne. ale neskor sa opakuju uplne absurdne nelogicke chovania postav a hysterie, co velmi vyrusuje atmosferu.

plakát

Mariňák (2005) 

jediny vojensky film, ktory ukazuje minimum nasadenia v boji a vacsinou pripravy, ale tak--- ze to ani na sekundu nenudi. spickovo natocene. vyborna hudba. v slovenskom dabingu top

plakát

Begum Jaan (2017) 

uz ten zaciatok. budova bordelu uplne na samote, mimo civilizacie. tam chodia klienti??? a vsetko ostatne uz podobne nudne nasleduje. je to nudneee. sorry

plakát

Jmenuji se Khan (2010) 

INDICKY FORREST GUMP. prepracovany scenar, kamera, vyprava na najvyssej urovni. ja to aj originalne vtipne. obrovsky krasny oddych od hollywoodu. diky!!

plakát

First They Killed My Father (2017) 

pochnurny psychodej. dobre natocene. zadumciva hudba. prave okamihy filmu maju spad, ale ten spad vedie do rozvlacnych citlivych scen.

plakát

Masaryk (2016) 

prekvapivo spickova kamera a postprodukcia. neviem ci nahodou nebol roden taky uzasny , ze cely film je dost daleko reality:)

plakát

Baahubali: The Beginning (2015) 

dej , casova linia a postavy zmatocne, proste to nepochopite. ale to je iba 10% minus. inak je to obrovsky vypravne, umelecke pompezne, tolko originalnych vizualov neuvidis ani ked si pozries vsetky hollywood filmy naraz. fantasticke. zasnem.

plakát

Baahubali 2: The Conclusion (2017) 

bohaaa, to bol naarez. epos!!! vsetko fascinujuce, oddych od hollywoodu. bozsky nebesky ulet. hudba uplne mega.

plakát

Bitva o Moskvu (2016) 

bohuzial. vojak rayn, pripadne nepriatel pred branami, a odvtedy vojenske filmy skoncili. tu uvidite presne bitku , ako nemci nebojovali ani raz. cely nezmysel (tanky bez pechoty a naopak). jedine zfilmovane to bolo obstojne, ale naco je vam flasa od sampanskeho, ked vnutry je hnila voda???