Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (207)

plakát

Úniková hra (2019) 

Tohle bylo mily prekvapeni. Jsem z hororu hodne rozmlsanej divak toho a jemu podobnyho zanru, trailer me nezaujal, ale na doporuceni jsem se do kina vydala s tim, ze to pravdepodobne budou vyhozeny penize a hle! Nebyly! Libilo se mi, ze film zacina vesmes koncem, o to vic se mi samotnej konec libil a zrejme se dockame dvojky. Kazdopadne ta upsidedown mistnost?! Skvely!

plakát

Složka 64 (2018) 

Tak tohle bylo fakt skvely! Ocenuju i velky mnozstvi momentu, kdy se vam koutky ust zvedaji nahoru :)

plakát

Zlý časy v El Royale (2018) 

Bohuzel s prichodem Chrise na scenu pro me film prekvapive ztratil to skvely tempo, ale prvni pulka naprosto skvela!

plakát

V pasti (2018) 

Chybi mi nejaky vysvetleni, objasneni atd... jinak bych byla klidne schopna dat i plnej pocet

plakát

Jack staví dům (2018) 

Tohle byl jeden z nejvetsich filmovych bizaru, ktery jsem kdy videla! O pulhodinku min by tomu urcite sluselo vic, konec trosku natazenej, ale beru to. Kazdopadne Umu bych heverem s radosti po drzce prastila taky!

plakát

Sestra (2018) 

Jak je mozny, ze film se ma tocit kolem Valaka, jehoz pusobeni pred kamerou bychom v minutach napocitali na prstech jedny ruky?! Predpokladam, ze Bonnie mela vsehovsudy jeden nataceci den s dlouhyma kurpauzama (pripadne pauzama na neco jinyho). Atmoska je temna, nekdy az moc, protoze takhle moc jsem v kine uz dlouho nezivala, ale lekacek jak safranu, kdy tu jednu lepsi zname z traileru. Zvonecky na hbitove mely skvelej potencial, kterej bohuzel zustat nevyuzit. V podstate zbytecnej film, kterej nam nerekl nic novyho. Ocenuju propojeni s jednickou The Conjuring, i kdyz to asi nekoho trklo na posledni chvili. A samozrejme Taissu, ta je sladka! A Frantik byl taky skvelej. Kvalitou srovnatelny s jednickou Annabelle, “lepsi podprumer”, da se to tak rict?

plakát

Špión, který mi dal kopačky (2018) 

Dokonale do sebe zapadajici kombinace akcnich a vtipnych scen, kdy obe balancovaly na hrane dokonalosti. Jen tezko bych vybirala nejlepsi scenu... Zasadne nechodim do kina na komedie, protoze jich je opravdu malo dobrych, ale tady vubec nelituju! “Bobíka” - ta mladá Ruska byla hustá!

plakát

(Ne)obyčejný kluk (2017) 

Něco nádhernýho... slzný kanálky zase dostaly na prdel!

plakát

Pozor na Slendermana (2016) 

Desiva ukazka toho, co se muze stat, kdyz diteti povolite iPad s internetem.