Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (1 487)

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Nový směl kterým se vydává Star Trek zdá se mi poněkud podivný. Platí prakticky to samé co jsem řekl u prvního dílu, zapomeňte na Star Trek a berte to jako úplně jiné sci fi. Samo sebou je to horší, za pravdu mi dává i to, že tvůrci sami neví komu se chtějí zavděčit. Neuvěřitelné množství odkazů na původní seriál znamená snahu zalíbit se skalním fanouškům, všechno ostatní míří na mainstreamové publikum. Já osobně jsem se nenudil, ale kdyby příběh na originál neodkazoval a měl svůj vlastní originální příběh asi bych to ocenil mnohem více.

plakát

Červená světla (2012) 

Duo Murphy, De Niro perfektní, příběh ucházející, rozuzlení naprostá hovadina. Kdyby to mělo trochu jiný závěr bylo by to o hvězdu výš, ale když už ani tvůrci nevěděli jak tohle zakončit tak to mě docela nakrklo. Celou dobu totiž očekáváte nějaké racionální zakončení a dostanete tohle.

plakát

Proposition (2005) 

Westernový western, pomalé a poutavé. Měl jsem na něco takového chuť a přesně to jsem dostal. Každopádně to není pro každého, vyvíjí se to až neuvěřitelně pomalu a někdo u toho nudou umře. Já měl na tohle asi dobrou náladu a líbilo se.

plakát

Zmizení (2013) 

Na můj vkus až trochu moc vyhrocené psycho drama, které chce být něčím čím není.

plakát

Reasonable Doubt (2014) 

Celou dobu jsem měl pocit, že jsem tuhle zápletku už v nějakém filmu viděl. Tím myslím úplně stejnou s drobnými nuancemi. Nevzpomenu si, i tak šlo o průměrný flák na vyplnění dlouhé chvíle. Oba herci se sice snaží, ale nejsou až tak charakterní aby zahrály psychologické duo.

plakát

Willow (1988) 

Dobrodružná pohádka která by už dnes vzniknout nemohla. Přirovnal bych to kvalitami k filmu Stardust, prostě inteligentní a i pro dospělé zajímavé.

plakát

Rudá Sonja (1985) 

Nejsem zrovna největším vyznavačem světa Conana, i když tohle se pouze snaží Conana napodobit. Jinak řečeno rozhodně nejsem vyznavačem rudé Sonji, navíc, kdyby v tom nehrál Arnold bylo by to na odpad. Bohužel v tomto filmu se nedá najít skoro nic dalšího pozitivního. Další postavy, zvláště pak postava mladého prince, jsou neuvěřitelně otravné. Mimochodem příběh je debilní. Tohle doporučuji jenom skalním fanouškům špatných filmů.

plakát

Brendan a tajemství Kellsu (2009) 

Tohle jsem od evropského animovaného filmu nečekal. Perfektní animace a perfektní fantasy zaměřený příběh. Jenom upozorňuji, že tento film není zrovna určen nejmladšímu obecenstvu.

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Britský humor mám rád, ale tahle variace je poměrně podivná. Opravdu vtipných situací by člověk napočítal na jedné ruce a co víc, ty nejvtipnější už uvidíte v traileru. I tak připouštím že duo Frost, Pegg je prostě fajn.

plakát

Wolverine (2013) 

Co si budeme nalhávat tohle je jednoznačně sračka. Jasně X man universum nikdy nebylo intelektuální záležitostí ale nikdy to nebylo snad ani takhle špatné. Bohužel jsem od tohoto neočekával vůbec nic. Už jednička byla naprosto nekoukatelnou záležitostí a dvojka je na tom ještě o něco hůř. Ninjové skákající odnikud, milostná pseudozápletka, zničení nezničitelného kovu a vůbec je to prostě hodně špatné.