Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (2 479)

plakát

Jay a mlčenlivý Bob vrací úder (2001) 

Trapný idiot a mlčenlivé hovno, prorokové z Dogmy, dostali konečně svůj vlastní film. A světe div se, on není vůbec tak trapný, jak by se mohlo zdát. Všechny fanoušky skoro nezáživného plkání za pultem to mohlo zjevně zmást a zklamat, ale ty, co si nehrají na artové nudočumily, musela ta hollywoodská taškařice nepochybně potěšit.

plakát

Dogma (1999) 

Perfektní námět s dokonale debilní zápletkou plnou ujetých frků. Perfektní Kevin Smith a perfektní Jay a Bob. Perfektní Linda Fiorentino i Salma Hayek. Všechno je tak perfektní, až se divím, kde se to posralo. Jak je možné, že tomu chybí trochu té šťávy, trochu těch nápadů a hlavně trochu víc té neotřelé kritiky náboženství. Každopádně Bohyně nemá chybu.

plakát

Sniper (2002) 

Herecký koncert pro průměrnou herečku Fiorentino v průměrném thrilleru s nadprůměrným televizním vizuálem.

plakát

Pes ro(c)ku (2016) 

Velmi lacině vyhlížející podívaná, která však mile překvapí a chytne za srdce. Příběh je sice nudné klišé, ale celkově je to snesitelné a místy i dost zábavné.

plakát

Mladí muži za pultem (1994) 

Kultovní sranda o několika flákačích. Hvězda navíc za hlášky o Star Wars. Jinak hláškový film sám o sobě nemůže náročnějšího diváka zaujmout, pokud tam zrovna nepadají z nebe třináctí apoštolové a nezjeví se tam Bohyně Alanis.

plakát

Dredd (2012) 

V podstatě obyčejné akční béčko plné zabíjení, které je vyzdobené zajímavým futuristickým lookem a úžasnou zpomalenou kamerou. Olivia Thirlby je velmi sympatická soudkyně a stará Lanisterová zase velmi hnusná záporačka (divné, jak lze z krásné ženské udělat takovou kreaturu jen pomocí blbého sestřihu a krapet toho maskérského umění.

plakát

Korsický případ (2004) 

Málo vtipné, ale přesto příjemné. Clavier a Reno nikdy nezklamou, i když tady je Reno trochu nevýrazný. Caterina Murino je fakt kus. Hlavní předností krom jejích ňader jsou ovšem malebné záběry korsické krajiny.

plakát

Je prostě báječná (2014) 

Úžasná Imogen v zapeklitě zapletené zápletce, kde zná každý někoho, kdo zná někoho dalšího, a ten zná toho každého. Jen mi tam trochu chyběla nějaká romantická linka, aby to nebylo pořád jen o té nevěře a hádkách.

plakát

Americká reportérka (2016) 

Nadprůměrná zábava z nezáživného tématu. Vyždímáno opravdu maximum. Tina Fey je vskutku charismatiická herečka, která utáhne kdejakou kravinu a celé to dolaďuje svou hříšnou přitažlivostí sladká Margotka. Bilbo to uhrál taky na jedničku a postaral se o to, aby film o Afgánistánu neupadl někam až na Dno pytle. Samozřejmě tam nezapomněli zmínit sračkoidní proamerické propagandy, že americká válka v Afgánistánu je skvělá a ochraňuje občany, zatímco ta o dvacet let starší ruská válka v Afgánistánu byla zlá a všem občanům asi prý i škodila. O tom, že západní Velký bratr ve spolupráci s britským namyšleným snobem založili Taliban, nepadlo zajisté ani slovo. Proč taky točit filmy o pravdě, když je tak nepohodlná?