Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (53)

plakát

Domek z karet - 14. kapitola (2014) (epizoda) 

Naposledy jsem takhle čuměl s otevřenou pusou, když někoho zabili, při Red wedding..

plakát

Temná věž (2017) 

Velmi příjemná jednohubka, která nikoho neurazí. Záleží, co od toho očekáváte. Kvalitní CGI, sem tam nějaký vtip (kupodivu vtipný), klasické klišé. Proč ty 4* nedat?

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Amazing spider-man, který to nepotřebuje mít v názvu! Snad nejlepší marvelovka po Deadpoolovi. A jestli je MJ, myšlena, jako Mary Jane, tak to potěš prdel :D. A určitě počkejte na poslední (2.) potitulkovou scénu, vážně stojí za to. :)

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Šílený, nadupaný blockbuster. Guyův styl do týhle fantasy prostě neskutečně sedí. Ta hudba, zvuk, CGI, akce.. tohle je nepopsatelný. Prostě se vyserte na nějaký děj, běžte do toho s tím, že chcete jen akční film a za to vám ručím, že dostanete nejlepší akčňák roku!

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

Opět další masterpiece z dílny HBO. Oni prostě ty seriály umí, točí je v takovém uměleckém duchu, záběry, charaktery postav, okolí, detaily, vše je prostě opět v prvotřídní kvalitě! Myslím, že si tuto jízdu užije i pánské obecenstvo, díky několika hodinám záběrů na krásnou Nicole Kidman, nebo Shailene Woodley. Co se týče konce, tak to pro mě byl mírný šok. Jsem rád také za odhalení onoho mistery otce malého Ziggyho. Jednoznačně 5*

plakát

Doktor Strange (2016) 

Mně se to moc líbilo! Kluci z Hollywoodu zase světu ukázali, jak CGI pokročila vpřed a viděli jsme směs těch nejlepších vizuálních efektů přítomnosti! Příběhově parádní novej hrdina, těším se na *SPOILER: strange, jak honí Lokiho! :) Pozor, doporučuji počkat v kině na potitulkovou scénu (jsou 2, jak po hlavních titulkách, tak po těch závěrečnejch)

plakát

Orel Eddie (2016) 

Krásnej emotivní pohádkovej příběh, kterej se opravdu přihodil. I přesto, že v 88. podmínky byly trochu jiné, tak je třeba Michaela Edwardse obdivovat. Šel si za svým snem a splnil si ho, tohle by měla být motivace každého z nás, protože když si za něčím půjdeme, tak toho jednou dosáhneme a jestli je to rekord britský, nebo světový, tak to je uplně jedno, protože nejdůležitější je ten osobní rekord a toho Michael dosáhnul. Film je trošku oslazenej, ale moc hezkej.