Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (53)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Bezesporu nejlepší seriál, který jsem měl kdy čest zhlédnout. Tomuhle mistrovskému kousku nechybí lautr nic. Napětí, akce, krev, vtip, emoce, intriky, zvraty ... Dlouho dobu jsem považoval Hru o trůny jako něco, co nelze překonat.. jenže to jsem nevěděl, že v roce 2019 objevím WD. Jop, já vím. Stydím se, že jsem si dovolil podívat na první díl až nyní. Tenhle seriál mě tak chytil, že jsem bezmála za 14 dní zhlédnul 7 serií a rozhodně v tomto tempu hodlám pokračovat až do posledního dílu. Už teď ale vím, že na 10. serii se budu těšit mnohonásobně víc, jak na GOT. A kdo nedal 5*? Buď to vzdal po 2. (stále rozjezdové) serii a nebo je autistický hovado.

plakát

Dva světy - Twin Cities (2019) (epizoda) 

Naprosto fantastický díl, během kretého jsem si dokázal oblíbit hlavní postavu epizody víc, jak hlavní postavu celého seriálu. Velká škoda, že toto nebyl první díl celé serie, ale jen vsuvka, ve které bylo vše vysvětleno. Každopádně nejlepší díl 2. série.

plakát

Aquaman (2018) 

To je tak, když vezmete Khal Droga, hodíte ho do vody, aby plaval, k tomu přidáte sexy zrzku a rajcovní MILFku, pak to okořeníte vedlejším záporákem černé pleti, k tomu si vymyslíte mýtickou godzillí chobotnici na opuštěném ostrově z Jurského parku, všemu dáte modrej filtr, aby to vypadalo, že je to pod vodou a nakonec tam prcnete armádu všemožných potvor a stíhačky ze Star Wars. K tomu je třeba ještě zatřást kamerou při každé scéně, kdyz Khal prdí bublinky. Výsledek? Dost hustě nadupanej akčňák se superhrdinou, který tu ještě nebyl. Film si na nic nehraje a dost přímočaře diktuje divákovi, co se mu má líbit. Pátá hvězdička za tu fantastickou první scénu, kde mamina zmydlí vetřelce uprostřed obýváku.

plakát

Spider-Man: Paralelní světy (2018) 

Trailer mě nijak nenadchnul. Hodně jsem se bál té vizualizace, ale obavy z epiletického záchvatu, který měl dle očekávání přijít během pár minut sledování, byly zbytečné. Divák si velmi rychle zvykne na trhavý styl a v polovině filmu se to již jeví jako (ne)obyčejný animák. Musím říct, že jsem opravdu nadšený. Filmu nechybělo absolutně nic. Vtipy střídaly akci a ta zas vtipy. Vizualce a hudba fantastická. Dost možná zde máme kultovní film, který přichystává ornou půdu pro všechna studia, která se nebudou bát vlítnout do podobě animovaného stylu. Hodnocení, které film má zde na csfd je absolutně odpovídající. Snad si jen dovolím rýpnout do ostatních, velmi kladných recenzí - s ostatními Spidermany opravdu srovnávat nelze, tenhle film je totiž z jiné dimenze. Zasloužených 5*.

plakát

Přání smrti (2018) 

Skvělý béčkový film na zabití jednoho večera!

plakát

Úžasňákovi 2 (2018) 

Auta mají Buráka, Já padouch má Mimoně, Úžasňákovi mají JackJacka.

plakát

Black Panther (2018) 

Přeplácaná hovadina, moc černý na můj vkus. Za mě nejhorší Marvelovka ever.