Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Tohle a nebojím se napsat veledílo s Hanksem bude top hodně dlouhou dobu.

Počátek

Počátek (2010)

Inception považují za jeden z těch nejnapínavějších a nejpůsobivějších filmu vůbec. Už si ani nepamatuji, kdy naposledy jsem čuněl s otevřenou hubou od začátku do konce nehnutě v křesle. Dalšími reprízami jsem si jen ujišťoval, jestli je to pravda. Mám rád filmy o světě snů a tenhle je téměř dokonalý.

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Co dodat?! Pokud nemůžete v noci spát, pusťte si "Fight Club", protože ho ocení každý filmový maniak. Po Fincherovsku uchýlný a podivný Thriller, který nahlodá mysl každému, jestli jde o skutečnost nebo psychózu. Fascinující a osvobozující podívaná, po všech stránkách dokonalý!!!

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Clint není jen výborný herec ale i režisér a s tímhle snímkem mě fakt dostal. Moc jsem nečekal z tak jednoduše vypadajícího příběhu ale člověk musí udělat vyjímku a dát tomu šanci, obzvláště od takového režiséra jako je CE. Dramatický příběh který chytí opravdu za srdce.

Sedm

Sedm (1995)

Nejlepší Fincherův film a snad jeden z nejlepších vůbec. Lze říct, že této strhující podívané není co vytknout.

Dobrý Will Hunting

Dobrý Will Hunting (1997)

Jako Will Hunting si Matt Damon našel své místo mezi mými oblíbenými herci. Film se stal mým top nejen díky skvělému scénáři, který si Matt s Benem napsali sami ale i ostatním hercům a dobrým výkonům. Psychologické drama je přiznávám má slabina a nejvíce vyhledávaný žánr. Ještě když je tak bravůrně zvládnutý.

Matrix

Matrix (1999)

Tuhle kyberpunkovou sci-fi považuji za nejlepší ve svém žánru a už jen scénář zasluhuje ocenění. Silný příběh doplněn vynikajícími akčními scénami, doprovázený vybraným soundtrackem, který je děla syrovějšími. Tenhle svět se mě dotknul natolik, že jsem nezůstal a nezůstanu u jednoho zážitku. Keanu Reeves má na vždy vytetováno přízvisko Neo.