Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Přiznám se, že seriál Přátelé mě nakazili svým vtipem a lze říct, že jsem závislý. Mám rád všechny postavy, protože se tak perfektně doplňují a je těžké určit slabší postavu. Tento seriál si můžu pouštět stále dokola a nikdy mě neomrzí, stejně tak i vtipné hlášky, které rád používám i v běžném životě. Když jsem je viděl poprvé, trvalo pár řad než jsi mě získali ale po posledním díle, jsem měl nutkání začít znovu a znovu. Každá řada má něco do sebe a ani po 10 sérií neztrácí své kouzlo, je vidět jak se všichni zdokonalují a dospívají (až na Joeyiho :-D).

Akta X

Akta X (1993)

Pro mě jeden z nejlepších seriálů. Mystika a tajemno je prostě moje, k tomu výborná hudba Mark Snowa a sympatický herci jako je David a Gillian a zní to téměř dokonale. Bezvadné jak vyšetřování jednotlivých povídek, tak i hlavní příběh. Dávám pět hvězdiček, i když po páté řadě byli některé díly slabší.

Joey

Joey (2004)

Nevím proč porovnávat Joeyho s Přáteli? Je jasné že se svému předchůdci nevyrovná, ale já ho beru jako samostatný seriál, nikoli jeho pokračovaní (i když je tam jedna zmínka o Chandlerovi). Joey má své kouzlo, je takový jak jsme zvyklí. A i každá další postava ze seriálu je svým způsobem trhlá a dodává seriálu zábavu a vtip. Víc očekávat nemohu a ani nechci, líbí se mi tak jak je a škoda že, kvůli nepopularitě přestali po druhé řadě natáčet. Lidi jsou namlsaný Přáteli a nedali Joeymu šanci, protože je až příliš porovnávají. Přátelé taky začali být oblíbení až později a mě osobně se líbí víc druhá polovina sérií. Škoda, byl to výborný seriál pro oddechový čas!

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Jsou tu s námi už řadu let a prvenství si zaslouží, díky bezvadnému humoru, který se nevytrácí. Můj nejoblíbenější seriál to není ale rád se podívám a beru Simpsonovi jako seriál na odreagování, u kterého můžu vypnout a odpočinout si.

Krajní meze

Krajní meze (1995)

Jako malej jsem se na tenhle sci-fi seriál vydržel dívat do pozdních nočních hodin (a byl s hvězdičkou). Zfilmované jednotlivé povídky mě vždy svým mysteriózním a zajímavým dějem přikovali do křesla a vždy mě zajímalo jak to skončí. Jak jsem uslyšel znělku od Radovana Lukavského, věděl jsem že se 40 minut nehnu od televize.

Dr. House

Dr. House (2004)

Hugh Laurie zahrál svou roli na výbornou a nedovedu si představit na jeho místě jiného herce. Jeho černý humor baví a i když je někdy urážlivý, k jeho postavě vynikajícího doktora to prostě patří. Dr. House je prostě profík :-)

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Seriál mě oslovil díky vulgárnímu obsahu a narážek na celebrity a politické dění ve světě. Jejich pohled na svět a vtip mě prostě baví a bavit bude :-)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Nejlepší seriál z nemocničního prostředí. Vtip je dokonalý a Hawkey je borec.

Ženatý se závazky

Ženatý se závazky (1987)

Ukázková americká rodinka a jejich jednoduchý humor ale pobaví dokonale.

24 hodin

24 hodin (2001)

24 je něco jiného než obyčejná kriminálka. Díky určenému času, je seriál napínavý a nadchlo mě to. Jeden z nejlepších krimi seriálů vůbec.