Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (535)

plakát

Zmizelá (2014) 

Naprostá bomba. Tak jak jsem se plácala po ramenou do cca 100 minuty filmu, že jsem opět vše prokoukla a nikdo si na mě nepřijde, tak pak mi spadla čelist.. Hurá, konečně, že jsem se načekala!

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Vcelku dobrá zábava na páteční oddychový večer. Nic převratného, ale hezky jsem se chvílemi bála.

plakát

Století Miroslava Zikmunda (2014) 

Prostě nejlepší, pozitivní i dojemná atmosféra celého dokumentu, hrozně mi to celé připomnělo vyprávění mého dědečka a pradědečka.

plakát

Noe (2014) 

Když váháte mezi odpadem a plnou palbou, je to vždycky špatně - vyleze z toho jen další nicneříkající průměr..ach jo, hrozně bych to chtěla strhat za nudu, patos, nesmysly apokalyptických rozměrů a přemrštěnou stopáž, ale zase herci, kamera, nálada a snovost versus syrovost to nedovolují! Takže asi tak, čistých 50%.

plakát

A dost! (2013) 

Hodně příjemná záležitost, takové 3,5 hvězdičky. Zasmála jsem se i uronila slzu a myslím, že za deset, patnáct let film ještě víc docením :-)

plakát

Knězovy děti (2013) 

Svižná vtipná komedie z kouzelného kouska světa, pádící vpřed díky nosné zápletce a klasicky hopsavé balkánské hudbě. Přerod v drama v posledních minutách je nečekaný, ale i tak nespadne řemen a musím chválit.

plakát

Volný pád (2013) 

Strašně sexy, vážně..budu se tu opakovat, ale tak krásnou ústřední dvojici aby člověk pohledal. Pomalé sbližování, zakázaná touha, rostoucí cit, pocity viny, snaha o vytěsnění a nakonec...podívejte se na to, zahoďte předsudky a směle do toho!

plakát

8-Ball (2013) 

Atmosféra, děj, kamera, herci super..trochu škoda samotného závěru, ale odpustím. Pár záběrů dost naturálních, kdy si člověk s jistým potěšením říká, kam až jsou herci schopni zajít..Severská dramata mají prostě říz!