Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Naprosto vynikající seriál, kterému jsem definitivně propadla koncem první série. Sladké duo Marshall a Lily, tápající Ted, hláškující Robin (která je díl od dílu lepší a lepší) a naprosto nejlepší Barney - vynikající je vzpomínkový díl o tom, jak se zrodil "nový Barney". Tento sitcom je pro mě již nyní LE-GEN-wait for it! - DARY! Přidáno: tak pomalu dojíždím druhou sérii a natahuju to natahuju, co se dá. Protože si nějak neumím představit, že přijdu z práce po dni blbec a nebudu mít k dispozici svůj elixír štěstí, který mě zaručeně nakopne - "a true story". Já prostě nechci, aby to skončilo. Vážení přátelé, tenhle seriál je opravdu o třídu lepší než Přátelé. A než House, ...než Dexter, než The Simpsons,...než Futurama,..než Family Guy,..než Weeds (jauvajs, to bolelo)...

Tráva

Tráva (2005)

Bez nadsázky jeden z nejlepších seriálů. Také už se nemůžu dočkat další série, protože jestli bude kvalita díl od dílu dál stoupat, asi se rozplynu blahem. Ze začátku je to trochu pomalé, ale dejte téhle rodince, obklopené bandou zhulenců a magorů šanci a nebudete litovat! Zaručeně vás také chytne ústřední píseň "Little boxes" od Malviny Reynolds, od druhé série nazpívaná pokaždé jiným interpretem - to byl nápad!

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Jak se tak rozhlížím po hodnocení ostatních, tak to vypadá na plichtu - muži dávají dvě a méně, ženy zase 4 a více. Takže abych netrhala partu, dávám s chutí nejvyšší hodnocení. Proč? Protože se mi tenhle seriál prostě hrozně moc líbí a všech šest řad mám stále k dispozici, kdykoliv se mi zachce se pobavit, zapřemýšlet nad vztahovými problémy nebo jen prostě okouknout pěkné baby v super hadříkách :-)

Californication

Californication (2007)

Přisprostlá poetičnost seriálu a v něm zářící, neodolatelný "špinavý pán" v podání skvělého Duchovnyho. To se mnou momentálně hýbe.

Dexter

Dexter (2006)

Velice stylový seriál, na který se moc dobře dívá. Obzvlášť když jste v bytě sami, za okny tma a všechny šumy a ruchy vnímáte zbystřenými smysly :-) No dobře, tak jsem se trochu bála, ale to u Mlčení jehňátek taky!