Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Přátelé jsou mou naprostou srdcovou záležitostí. K seriálu mám až nezdravý vztah, jak moc jej zbožňuji. Stovky a stovky minut zábavy, díly našlapané hláškami, které u nás doma zlidověly, nekonečný zdroj pro pobavení a zlepšení nálady. Hrozně moc mi celá šestice přirostla k srdci, ať už Phoebe, Rachel, Monica, Joey, Ross nebo Chandler. Každý z této party přátel má místo v mém srdci a mám ho ráda. Kdo by si taky nepřál mít takovéhle přátelé. Za mě osobně je tohle top všech sitcomů a nikdy ho nic nenahradí a nepřekoná. Kolikrát jsem se s Přáteli smála, rozčilovala, ale také plakala smutkem, nebo dojetím!

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Můj druhý nejoblíbenější seriál ze všech. Perfektně skloubený humor, napětí, dojetí. Přesně všechno co od seriálu očekávám nacházím tady. V posledních seriích možná lehce ztrácel dech, ale vždy si dokázal udržet únosnou mez. Super uvěřitelná čtyřka kamarádek a i vedlejší postavy hráli dobří herci.

Orange Is the New Black

Orange Is the New Black (2013)

Super seriálek. Miluji když se spojí žánr, který řeší psychologii a příběhy jednotlivých postav, ale nechybí v něm ani humor, mnohdy pěkně sarkastický, absurdní, či černý. Herecké obsazení je taky fajn, ale hlavní hrdinka mi moc sympatická není. Uvidíme jak v dalších řadách, zatím jsem shlédla jen tu první. Prostředí věznice je pro mne velmi zajímavé a fascinující a myslím, že scénáristicky velmi podněté, pro spoustu a spoustu zápletek a já se na ně moc těším. Jen by jednotlivé díly mohly být kratší, ale to už je můj osobní problém.

Lucifer

Lucifer (2016)

Konečně seriál, který chytnul i mě a pomohl mi z nudy na nemocenské. Má to humor, napětí, akci, zábavu, super příběhy a herecké obsazení. Rovněž se mi líbí celkový nápad, který oceňuji. Hodně se u toho nasměji, miluju ten černý, slovní humor, založený na tom, že Lucifer je prostě pán pekel a z toho pramení milion potenciálu a stovky minut zábavy. No zatím jsem shléda pouze první řadu a z ní jsem nadšená, tak uvidíme, jak to půjde dál.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Mám to s tímhle seriálem jako na houpačce, dokonce jsem si s ním musela dát pauzu, protože mi přišlo, že hrozně upadl. V době, kdy se neřešilo nic jiného než vztah Leonarda a Penny, musela jsem se přestat dívat, ale poté, co se vzali, už se na to dá koukat. Penny mi pořád přijde nevtipná a vtípky tlačí na sílu, ale! Je zde spousta jiných postav a humoru, který je fakt boží. Sheldon je nejlepší komediální postava, co znám. Zbožňuju ho. V Amy se mu našel perfektní protějšek. Ostatní postavy, které jsou pro mě vedlejší, mě někdy štvou, někdy ale také pěkně zahýbou dějem a jsou pořádně vtipné. Jasně, seriál se posunul od prvních řad úplně jinam, ale stále si udržuje fajn kvalitku a zasmějete se u něj stoprocentně. Jo, ale seriál je nutno sledovat s titulkama,nebo v origiále, jinak je to opravdu nemyslitelné. Jediní, koho omlouvá, že se na něj dívá s dabingem, jsou slepí lidé.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Absolutní klasika, co asi nikdy neskončí. Řady cca 7-17 jsou prostě TOP, ale myslím, že už jsou lehce vyčpělí. :-D

Glee

Glee (2009)

Glee pro mne představuje mnoho. Písničky z tohoto seriálu, které jsou někdy lepší než originály poslouchám doteď. Když se řekne Glee, vzpomenu si na svá léta na střední a na vysoké škole, kde jsme to s kamarádkou přožívaly a ty hrdiny prostě milovaly. Strašně se mi líbí ta kontroverznost, že se opravdu nebojí řešit témata jako homosexualita, transexualita, šikana, rakovina apod. Jde vždy rovnou k věci a to se mi moc líbilo. Bohužel hlavní hrdina Cory Monteith zemřel. Nemyslím si, že to s tím přímo souvisí, ale ta kvalita šla tak strmě a nenávratně dolů, až se chce jednomu brečet. Nakonec jsem se čtvrou řadou se seriálem sekla, protože nové postavy, nový sbor mi přišly neskutečně a nepředstavitelně nudné. Teď, po čtyřech letech se k seriálu vracím a ze setrvačnosti ho dokoukám, ale je smutné, jak skončil a jak nudí.

Taková moderní rodinka

Taková moderní rodinka (2009)

Strašně příjemný seriál se suprovým hereckým obsazením. Je to takové mile, opravdu vtipné a postavy sympatické, a presto, ze se našly i slabší epizody seriál jede dal ve své kvalitě s každou další sérii. Phil a Cam jsou jednoznačně nejlepší postavy. Pro mě patří mezi TOP tři nejlepší seriály. Zoufale manželky, Přátelé a teď Modern Family - jediné seriály, které jsem nepřestala sledovat v pulce pro upadající kvalitu.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Tohle je tak úžasný seriál. Má všechno co od takovýchto 20 minutových sitcomů očekávám. Někdy trochu ztřeštěný, ale hlavní hrdinové moc sympatičtí a JDho představy jsou prostě většinou TOP. Jen chci prosím zapomenout na poslední řadu a tvářit se, jako by nikdy nevznikla.