Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (102)

plakát

Koule (2012) (pořad) odpad!

Sakra, co to ta Pětka vysílá, to je kvalita nad kvalitu. Už aby zkrachovali, lepší mít o televizi méně, než tohle.

plakát

Iveta živě (2012) (pořad) odpad!

Ivetka je nejlepší a kdo má jiný názor, tak je blbec. To je asi tak shrnutí téhle zhovadilosti.

plakát

Autosalon (2005) (pořad) 

Jak jednou člověk viděl Top Gear, tak už nechce nic jiného, byť by autosalon mohl být považován za více user-friendly (co si budeme povídat, většinu aut z TG si normální smrtelník nekoupí). Bohužel ale i přesto mě autosalon prostě nebaví. Update: Musím komentář upravit, protože poslední dobou se na to docela dá koukat.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Na film jsem šel s velkým očekáváním, které ale nebylo ani trochu naplněno. Zpracování výborné, herecké výkony a obsazení také dobré, až do teď je vše v pořádku. Problém nastává, kdy se dostaneme k ději, tedy pardon dějům. Neustálé prolínání několika příběhů může být zajímavé, ale každý příběh musí mít nějaký příběh, tady byl příběh pouze obtíží, která prostě do filmu patří, ale není třeba se jí nějak extra věnovat- prostě tam nějaký slušný příběh vlastně nebyl. Díky dějovému prolínání jsem si opravdu připadal jak Jan Neruda, když navštívil Cimrmanova Němého Bobeše. Za mě tedy jednoznačné zklamání.

plakát

Soudný den planety Země (2006) odpad!

Slátanina, která se ale tváří hrozně vážně a vědecky. U filmů tohoto typu by mělo být varování: Pozor, sledujete kravinu. Jinak je nebezpečí, že to někdo může brát vážně.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Slaďárna až na půdu, ale tak s tím se počítalo. Naopak mě docela mile překvapil děj odehrávající se pouze v předpovědi. I když musím uznat, že jsem si říkal, že ve filmu tohohle typu přece nemůže tolik lidí umřít, ale bylo to sugestivní. 3* si to zaslouží, minimálně jsem se nenudil. Byť jsem se na konci cítil jak bonbón- přeslazenej.

plakát

7 dní hříchů (2012) 

Musím říct, že jsem trochu zklamaný, čekal jsem rozhodně víc. Už jenom proto, že se jednalo o nepříliš frekventované téma, které si připomenutí ale rozhodně zaslouží. Bohužel se ale nepovedlo plně tento potenciál využít. Zejména pak konec, kde se ukáže, jak jsou všichni "hodní" se už zvrhával ke kýči. Ale co, točí se i horší filmy a alespoň minimální představu o násilných odsunech ze Sudech to dá. 3* úplně v pohodě

plakát

Skyfall (2012) 

Mé pocity jsou poměrně rozporuplné a dlouho jsem váhal, jestli dát 3*, nebo 4. Skyfall je totiž naprosto odlišný typ bondovky, než dvě předešlé s Danielem Graigem. Zde se trochu vytrácí postava Bonda jako takového a nastupuje spíše děj na pozadí a film je tím určitě "vážnější" (mně osobně to úplně nesedí). Co ale musím vyzdvihnout, je záporák v podání Javiera Bardema- opravdu skvěle zahraný. Byť nejsem Bardemův fanda, tak tady se mi velmi líbil. Skyfall se mi tedy jeví jako takový mezikrok, kdy se z Bonda moderního pojetí stává opět Bond ze staré školy. Bohužel nejsem z této změny nadšený.

plakát

Iveta (2012) (pořad) odpad!

Dokonalý příklad toho, kam až může televize klesnout. Celá brita Bartošová si vylévá srdíčko a jde si za úspěchem (ironie). Na druhou stranu náklady budou asi nulové- kamera stačí jedna, střih se zvládne na domácím PC a ostatní záběry se stáhnou z Youtube.

plakát

Cesty k úspěchu (2012) (pořad) 

Vašut je zárukou trapnosti a i tady mu to jde hezky.