Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (358)

plakát

Suburra (2015) 

Famózní soundtrack od mých oblíbenců M83 to především. Zbytek šlo tak nějak mimo mě ačkoli nuda to určitě není. Do paměti se mi vryla scéna v rybářské chatrči ke konci snímku to byla prosím pecka!!

plakát

Temný rytíř (2008) 

Pro mě je celý ten Batman strasně vtipný komiks a do reálné podoby mi to vyznělo ještě směšněji. Co ale zde nelze vytknout je Joker, boha to byl výkon jak blázen, fakt jsem si ty scény s ním musela vracet a zírala na to masakrální vžití se do role. Fakt to neměl brát tak vážně. Ve finále pro mě průměr (protože i Bale je bez těch oušek na hlavě sympoš:)).

plakát

Jason Bourne (2016) 

Luxusní zážitek z filmu to především. Matt se pro Bournea narodil to mu upřít nikdo nemůže a v tomhle díle dali mou lásku Vincenta to je pak z filmu naprostá jízda. Honičky, sledovačky to vše naservírované ve 117 minutách, že jen odejít na WC by byl hřích. Doporučuji!

plakát

Moje krásná učitelka (2011) 

Když já mám pro Toma a Julii prostě neskutečnou slabost. Jasně je to americká komedie, příběh romantický a obyčejný, ale jsou tam ti dva a hned to dává snímku jinou hodnotu i směr. Mám ráda záběry na Julii a její božský úsměv a krásné, chemií nezničené nehty i ruce a taky Tom a jeho psí oči jsou legendární. Díky za čas vidět dva exceletní herce v milých rolích.

plakát

Medvídek (2007) 

Rozporuplné hodnocení zde na čsfd mě hodně překvapilo a musela jsem to vidět. Od vzniku filmu sice dost pozdě, ale jsem za to ráda protože jsem si sama prošla nějakým příběhem a vidím to jinak. Tohle musí vidět fakt člověk co si prošel nebo prochází manželstvím a doslova řečeno - moc to nehrotí. Jde o to, že ty postavy a jejich svět jsou tady šílené, člověk se s někým stotožní a nakonec je na něj naštvaný nebo naopak. Jednání schvalujete nebo jednoznačně odmítáte a od toho se odvíjí ty názory zde. Já za sebe říkám, že svět by neměl být černobílý a jak bylo řečeno na závěr snímku, nejde o to všechno pochopit, ale chtít to přijmout. Výborný Macháček,Trojan a Vilhelmová.

plakát

Legendy zločinu (2015) 

Úžasný výkon Toma Hardyho, bombová a jedinečná dvojrole. Nečekala jsem tuhle pecku ani omylem, spíš jen nudu s kopou chipsů. Každopadně moje chyba, tohle je solidní gangsterka se vším všudy, a taky hodně vtipný snímek s dobrýma hláškama. Tom Hardy u mě zase stoupnul v herecký ceně :-)

plakát

Skandální život Lady Worsley (2015) (TV film) 

Velmi krásný snímek s krásnými kostýmy semtam i herci, doplněný o otřesný a vulgární český dabing. Každopádně děj je silný a odvážný a mě se životní příběh lady Fleming vždycky líbil. Ve finále je to pro mě potěšující kvalita.

plakát

Lída Baarová (2016) 

Dávám pouze jedinou hvězdu a to za příjemnou Zdenku Procházkou, krásnou vilu Tugendhat a také za kostýmy, které byly velmi zdařilé. Ovšem zbývající herecké obsazení, dějová linie to vše bylo naprosto otřesné, jsem pohoršena vším tím co o Lídě bylo vyřčeno. Nesoudím její osobní život ale mohu si dovolit mít na něj názor protože jsem přečetla knihy i zhlédla dokumenty o ní a jejím průběhu života, tudíž si dovolím říct že nejsem žádný neznalec.. Jak uvádím u dokumentu Heleny Třeštíkové, Lída pro mě byla je a bude paní herečkou, která se jednoduše zamilovala a je jedno kým ten člověk byl.. A je mi naprosto na zvracení z posledních dovětků v tomto filmu, kde se cituje ubohý článek z deníku AHA! a to, že Lída zemřela zbavená svéprávnosti a zahořklá. Jděte do háje.

plakát

Divoši (2012) 

To je tak, když se necháte unášet filmem kde semtam upadne hlava, něco co tam nepatří ale je, no co už odpouštím to, protože jinak to byla pecka a ty dva...no prostě ty dva bohy chci mít doma taky :))

plakát

Kolonie (2015) 

Absolutní pecka, zásah, který budu mít hodně hodně dlouhou dobu v sobě.. Nejvíc mě týrá, že je to podle skutečné události, že to není žádný vymyšlený hororový příběh, že je to stejně tak ubohé a otřesné jak to vypadá a že to bylo natočeno mistrovskou rukou se skvělými herci. Nygvist absolutní top a pro mě nijak neobdivovaná Watson byla taky výborná. Příběh mě upoutal do sedačky a byla bych v ní ještě teď, protože ta manipulace s psychikou člověka mi vždycky způsobí že mi zdřevění nohy.. Mazec!!