Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Fantasy

Oblíbené seriály (10)

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008)

Pro mě druhý nejlepší seriál všech dob. Originální zápletka (v každé sérii jiná), výborné obsazení a tak. Sympatická Anna Paquin a skvělý Stephen Moyer v hlavních rolích. Nejradši bych ubral hvězdičku za nehorázně slabou a divnou druhou řadu ale nejde to, protože třetí, čtvrtá a pátá série byly úžasný a já zase nechci čekat rok na šestou.

Nebezpečná identita

Nebezpečná identita (2011)

Ringer považuji za nejlepší seriál sezóny 2011/2012. Pět hvězdiček je za originální zápletku, Sarah Michelle Gellar, Ioana Gruffudda, za Zoey Deutch, za New York, a hlavně za pomstychtivou Siobhan. Také plusko za New York. Ringer bude ještě na dlouho můj nejoblíbenější seriál vůbec.

Bylo, nebylo

Bylo, nebylo (2011)

Druhé největší překvapení seriálové sezóny 2011/2012. Originální zápletka (Pohádkový svět vs. Storybrooke), skvělí herci (Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Lana Parilla a hlavně Robert Carlyle), prostě všechno na tomhle seriálu je výborné. Sakra, těším se na druhou řadu.

Pravěk útočí

Pravěk útočí (2007)

Pro mě asi třetí nejoblíbenější a nejlepší seriál. A nikdy nepochopim ty odpady tady...Výborná zápletka, triky a hlavně herci. Se čtvrtou sérií bez NIcka ztrácí trošku seriál na kvalitě, ale pořád je to skvělý a ty stvůra jsou v každym díle naprosto awesome. Jsem zvědavý na americkou verzi.