Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (20)

plakát

Osm statečných (2006) 

Nemůžu dát jinak než 4*... Husky je pro mě srdeční záležitost, myslím, že film přesně vystihl to, jaké mají tihle pejsci veliké srdce, když se jim majitel věnuje tak, jak má. Možná až někdy těžko uvěřitelné situace, které mohly někomu připomínat pohádku.. ale proč ne. Navíc je Paul Walker celkem fešák a v kombinaci s pejskama jsem film hltala plnými doušky :) Jen bacha ať se při sledování neleknete jako já ve chvíli, kdy si husky hledají, co by snědli :)

plakát

23 (2007) 

Zpočátku jsem tomuto číslu nevěnovala velikou pozornost.. až na fakt, že jsem se 23.ho narodila.. Rozhodně toto číslo není šťastné, ale když se zamyslím, tak mně osobně přineslo vždy vysvobození a záchranu. Pokud mi rozumíte.. A ano, je vidět hodně často, teda alespoň já to tak mám. Jednou mi jedna věštkyně řekla, že mi události s tímto číslem spojené, vždy přinesou štěstí.. což bych tak úplně netvrdila :-D ale asi na tom něco málo je. Film není špatný, ale asi hodnotím trochu zkresleně (dáno mým vztahem k tomuto číslu). Rozhodně ale stojí za podívání, i když to opravdu není snímek pro každého.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Musím přidat hvězdu navíc.. Protože je to nejlepší česká reality show, která tu kdy byla. Oproti těm ostatním, které patří spíše spláchnout do záchodové mísy, má "Ano, šéfe!" úroveň. První díl z poslední série byl super. A protože bydlíme s přítelem kousek od Horoměřic, měli bychom do Modré stodoly konečně zajít a zhodnotit tu jednu hvězdičku :-)

plakát

Penthouse (2010) 

Zas tak špatný to nebylo :) I když to možná hodnotím dost neobjektivně. Penthouse jsem viděla asi v půl čtvrté ráno, kdy jsem nemohla spát kvůli začínající nemoci a nebylo mi dobře. Zrovna jsem si uvařila čaj a listovala tv kanály, až jsem na film narazila. Podle názvu jsem tedy čekala nějakou erotiku.. a ono skoro nic :) Herecké výkony nic moc, děj taky nic moc, ani jsem moc nevěděla, co mi film chce říct..ale asi jsem sledovala s takovým zaujetím, že jsem ho dokoukala a něco si z něj i pamatuju :) 35%.

plakát

MasterChef (2012) (pořad) odpad!

Kopírka pořadu "Na nože".. ten sice nebyl taky žádná sláva, ale alespoň se na to dalo koukat.. V porotě jsou tam tři a každý se snaží působit jako nabubřelej macho. Což se jim vskutku daří. Pohlreich tu byl první a taky je v Čechách nejlepší. Je sice sprostej jako dlaždič, ale má charisma a rozhodně nikoho trapně neuráží, jako to dělají porotci v tomhle divnopořadu. Jako hodnocení si zaslouží odpad a společně s TV Barrandov a jejich "Receptem na bohatství" by se měly jít obě televize vycpat a nezatěžovat hlavní vysílací časy. To co se poslední dobou točí je taková z nouze ctnost. 0%.

plakát

Druhá šance (1999) 

Zajímavý snímek.. láska a nenávist. Někdo by řekl, že opaky. Ale někdo taky poznal, jak moc mají tyto pojmy k sobě blízko. Hodně mi to připomnělo můj vztah, i když zatím nemáme děti a nejsme spolu dvacet let. Milují se tak moc, až se nenávidí a pak se z té nenávisti vášnivě pomilují. Možná proto to ty dva k sobě tolik přitahuje. To, že se ve filmu střídá drama a komedie mi ani tak nevadilo, protože z vlastní zkušenosti vím, že to takhle prostě může být. Asi to není nejlepší manželství, ale co vlastně je, dobré manželství? 60%.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

No.. zklamání. Docela jsem od Sněhurky čekala mnohem víc. Já teda nevím, ale může mi někdo z mužského pokolení vysvětlit, co je sexy na Kristen Stewart? Mně se ta holka prostě nelíbí a nepřijde mi ničím krásná ani čistá, jaká by měla Sněhurka být. Zezačátku mě film hodně vtáhnul. Zejména hereckým výkonem Charlize Theron, která se role chopila naprosto výborně a měla jsem z ní strach :) Pak se mi líbilo barvité vykreslení "pohádkového" lesa (bude to tím, že jsem na ty víly, skřítky, kytičky a tak...) Jenže to byl pro mě jen takový bonus, protože pak už to šlo s filmem docela z kopce. Křehká Sněhurka, která byla několik let zavřená ve věži se změnila v drsňačku, bojující jako vyvolená a neohrožená. Přece jí nikdo nemůže ublížit... Škoda, a to film vypadal ze začátku tak dobře. 40%

plakát

Recept na bohatství (2012) (pořad) odpad!

Tak tu máme další skvělou televizní show a opět je to jeden velký S..T. Víc na to není co napsat. A to jsem si na začátku říkala, že by to mohlo být i docela zajímavé. Superhvězda Šmuclerová, která si nevidí na špičku nosu a opravdu by se měla zamyslet nad svým chováním, se na začátku pořadu skvěle předvedla větou: "Psa, zavolejte někdo psa. Je tu někde pes?" (komentář prý k hnusnému jídlu). Hlasem, který mě fakt zvedal že židle. Pak začala u jiného pokrmu (tak, jako ostatní porotci) plivat prý nepoživatelné něco do příslušného koše, který má každý porotce u sebe. Pak snaha, asi režiséra, o určitou vtipnost v tomto pořadu. U soutěžící, která vařila romské jídlo, na adresu jejího manžela. Jeho fotku dali dost trapně dohromady se slavnými osobnostmi a k tomu dovětek - "Každý ho zná, i Madonna, i britská královna, ... wtf? Odpad, nic víc si tahle reality blbost nezaslouží. Tohle se fakt nepovedlo. Myšlenka dobrá, výsledek katastrofální. 0%. Btw - milá krávo Šmuclerová, jste neuvěřitelně hnusná! tohle nemá s upřímností co dělat. Ne, ta paní nemá pěkné zuby.. protože na to nemá peníze!!! To jako neochutnáš její pokrm kvůli špatným zubům? "Pojďmě řešit tento problém (zuby), já to ochutnávat nebudu." Paní asi byla nebo ještě je nemocná, je chudá, možná i dobře vaří.. Má dobré srdce. Vim, že máte manžela zubaře, ale tohle všechno jste si mohla před kamerama odpustit! Zlaté srdce, které chce pomáhat přece nemusí být viděno očím ostatních..Chudinko, je mi vás fakt líto. Jste ubohá jako tahle show.

plakát

Osmiletá anorektička (2008) 

No tak se mi asi podařilo posunout tento snímek mezi "červené".. a to jistě právem. Anorexie a bulimie nejsou nové nemoci moderního světa, ba naopak už tu byly mnohem dříve.. Jen s nástupem nové éry Twiggy se jaksi rozeběhl maratón s jasným cílem - být co nejhubenější. Homosexuální návrháři si mnou ruce - konečně mohou šít šaty na klukovská těla.. Tlak, který na stále mladší děti začala vyvíjet společnost a média se stal nesnesitelným. Heslo zní, kdo je hubený, je přece i krásný. Proto si ta malá holčička v dokumentu myslela, že když z ní budou trčet kosti, bude krásná, úspěšná a všichni ji budou obdivovat. Jednou mi kdosi řekl, že tyto nemoci vznikají z nedostatku lásky. Nemocný, ať už chlapec nebo dívka chtějí být milováni a tak dělají vše pro to, aby zhubli. Aby si jich ostatní všimli a konečně je "viděli" s nově získanou krásou. Bohužel, i když se v dnešní době snaží všemožné organizace dělat kroky zpět, jež by vedly k novému cíli, a to krásné ženské postavě, není to nic moc platné..Počty nemocných postupně stále narůstají..Odsoudit je snadné, pochopit je možná těžší než se zdá. Snad nám tento dokument může být nápomocen nahlédnout do duší zoufalých životů, které prahnou po pochopení, objetí a lásce.

plakát

Farmář hledá ženu (2010) (pořad) 

Musela jsem z jedné změnit na tři hvězdy.. Ve snůšce nových trapných reality show jako je teď Farma nebo Hotel Paradise.. je tohle pro mě alespoň trošku lepší i koukatelný.