Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (241)

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Co se vám na tom lidi líbí? Je to dost nudné. Řekněme dobře zahrané, pěkné bojové scény, zbytečně moc sprostých slov, dost krve a pár vtipů. Ale té akce tam moc není a vážně jsem se dost nudil. Ještě ukňouranější, než Wolverine. Udělejte si vlastní názor, ale já té vstupenky do kina lituji.

plakát

Jack Reacher: Nevracej se (2016) 

Nevím, zda je slabší knížka, nebo film. Každopádně mi tam nějak chybělo napětí. Byla to celkově nuda. Pár dobrých scén, ale jinak nic moc. Pořád mám v hlavě, že knižní Reacher má mít přes dva metry a taky že se v každé knížce s někým vyspí. Což filmový Reacher nesplňuje. Průměrný film.

plakát

Zúčtování (2016) 

Pořád ještě nevím, co si o filmu myslet. Musím si ho pustit znovu. Ale rozhodně se mi líbil a klobouk dolů před Benem. Podle mě to zahrál moc dobře a i ostatní byli uvěřitelní. A co se mi už dlouho nestalo, tak jsem byl ke konci filmu překvapen. Vše bylo vysvětleno. Vřele doporučuji. Možná po dalším shlédnutí za pár dní přidám hvězdu.

plakát

Sedm statečných (2016) 

Rozhodně to neurazí. I klasický western sedm statečných je předělávkou, tak to nepředělat znovu. Líbí se mi různobarevnost jednotlivých hrdinů. Jsou tam použity některé hlášky a repliky z původního filmu a vlastně i závěrečná hudba. Dokonce je i stejný počet přeživších. Ale jinak je to samostatný western. Za mě dobrý

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Nehrál jsem hry, proto nejsem příběhem tak pohoršený, jako někteří jiní zde. Každopádně příběh mě neuráží, ale také nepřekvapí. Víceméně je jasné, co se stane už při úvodním logu Ubisoft. Pěkné bojové scény a parkour honičky. Rád se na film zase někdy podívám, ale klidně si pár měsíců počkám.

plakát

Jason Bourne (2016) 

Tenhle Bourn se nepovedl. Nudný, málo boje, vlastně ty samé "finty", co v předchozích dílech. Vlastně nic nového.

plakát

Doktor Strange (2016) 

Luxusní efekty. Počátek se může jít podnout. Ale příběh mě vůbec nezaujal, ani nepřekvapil. Řekl bych, že arogancí a sebestředností se dost přiblížil Starkovi, ale nebyl dost vtipný. Takže jen tři hvězdy. Jsem zvědavý na případné spojení s dalšími hrdiny.

plakát

Centrální inteligence (2016) 

Nabušený, ale psychicky narušený Bob a ukecaný Calvin. Jak mohli Boba vzít k CIA nechápu. Ani komedie, ani psycho, ani nevím, co to je. Ztráta času. Hvězdy jen za Dwaynea. Škoda

plakát

Spící agent (2015) 

Pár vtipů, pár dobrých scén. Ale jinak dost nevysvětlených scén, dost hloupé a nudné.

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) odpad!

Nesmyslné. Zdlouhavé. Místy špatně viditelné. Vedlejší role je nakonec hlavní. Ztráta času