Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (9)

Avengers

Avengers (2012)

Na tenhle film jsem se tak těšil, že jsem se bál, že budu zklamaný. Ale opak byl pravdou. U tohohle filmu jsem hltal každé slovo, každý trik, každou hlášku. Po dlouhé době akční film, kde se smálo celé kino. Je to akční film, který má podle mě vše, co by měl mít. Akci, vtip, příběh, kladné a záporné hrdiny, je tam i smutek a taky jsou tam překvapující zvraty. Zkrátka jsem se celý film v kině modlil, ať to ještě nekončí, protože jsem neměl pojem o čase a ať se mi nechce na záchod. Mohu vřele doporučit každému.

Captain America: Návrat prvního Avengera

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)

Je to prostě borec. Moc povedený film. Kapitán dost přitvrdil při rvačkách. Akční scény dost luxusní, zápletka ucházející výkony moc dobré. Byl jsem moc spokojený. Jen jsem si celou dobu říkal, kde je agent Burton (Hawkeye). Musím doporučit.

Captain America: Občanská válka

Captain America: Občanská válka (2016)

Přišlo mi to dost zdlouhavé. Bohužel. Ale jinak jsem si to užil. Pěkné akční scény, pěkné efekty a po přidání Spiedermana a Antmana je i sranda. Bohužel mi tam něco chybělo. Jistý spád děje, nebo něco takového. Bylo to dobré, ale ne skvělé.

Deadpool

Deadpool (2016)

Hej super film. Pro milovníka komiksů je to ráj. Vtipné, velmi vtipné. Dělají si lekraci ze spousty herců a filmů. Nechybí tam akce. Není tam žádné velké překvapení, ale vůbec to nechybí. A ač se mi záporák Skrein nelíbil v novém Kurýrovi, tak tady si tu roli úžíval a hodně mu sedla. Mohu doporučit. Pokud přežijete trochu násilí, krve a sprostých slov, tak je to ideální. Jen jsem zvědavý, co s filmem udělá dabing. Obávám se ztráty několika vtipů. Jmenuji se Pool, Dead Pool.

John Wick

John Wick (2014)

Po dlouhé době film, kterému jsem dal 5 hvězdiček. Je to klasická střílečka. Nemusíte nad tím přemýšlet, ale i takové filmy se dají dost pokazit. Tento se povedl. Žádné bezedné zásobníky, žádné zabytí dvěma údéry ruky, žádné vystřílení 20 nábojů ze samopalu na jednoho lumpa. Najde se tam i vtipná scénka. A nápad s úklidovou četou a hotelem pro zabijáky je luxusní. Jen mě tedy dost překvapilo, proč v kině jednou byla ruština přeložena do titulků a jednou byla bez titulků. Ale za to film nemůže.