Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (241)

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

Teda velké zklamání. Příběh by i šel, ale zpracování je dost slabé. Herci moc nehrají, efekty jsou většinou špatné a dost viditelné. Škoda dobrého nápadu

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Bohužel jsem byl zklamaný. Podobně, jako u Strážců galaxie jsem čekal více srandy. Akce ušla, efekty luxusní, ale toho humoru tam není tolik, příběh sám o sobě není moc propracovaný a některé postavy nejsou dost uvěřitelné. Asi nejvíc si roli užívala a i byla uvěřitelná Margotka. Pojetí Jokera bylo pro mě naopak do nepříjemné a nesympatické. Zlatý nebožtík Ledger. Škoda dobrého nápadu.

plakát

Želvy Ninja 2 (2016) 

Velice příjemný druhý díl. Dobrá akce, pěkné vtipy a dost mě nadchly podoby Kranga, Bebopa a Rocksteadyho. Jako kdyby mi bylo 8 a koukal jsem na kreslený seriál na ČT3. Za mě rozhodně palec nahoru. Už se těším na podívanou doma.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Přišlo mi to dost zdlouhavé. Bohužel. Ale jinak jsem si to užil. Pěkné akční scény, pěkné efekty a po přidání Spiedermana a Antmana je i sranda. Bohužel mi tam něco chybělo. Jistý spád děje, nebo něco takového. Bylo to dobré, ale ne skvělé.

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

Upřímně tedy nic moc. Vlastně veškerá pointa je řečena už v trailerech. A co je horší, tak i dost těch dobrých vtipů je už prozrazena. Takže jsem se párkrát zasmál a to bylo vše. Starší děti smáli a menší moc nechápali. Takže dost zklamání.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Nepovedlo se to. Jsem velký fanda komiksovek a Muž z oceli byl pro mě vítaná změna oproti klasice. Ale toto pokračování se prostě nepovedlo. Jak může SUPERMAN říct "Musí mi pomoct, nebo umře". A logicky uvažují Batman chce zabít Supermana, protože co kdyby on se rozhodl zabít lidstvo. Zkrátka hlouposti. A Lex Luthor, který je víc šílený, než geniální. Zlatý Kevin Spacey vám řeknu. A další věc, zbytečně dlouhé. Kupříkladu výlet Klárka někam na horu a pokec s jeho mrtvým otcem, je prostě zbytečnost. A takových nelogických a i zbytečných věcí je zde více. Podívejte se na to a udělejte si svůj názor. Tím spíš, že jsou zde odkazy na jiné hrdiny a na sólovky s nimi.

plakát

Spectre (2015) 

Tohle se vážně nepovedlo. Nejen, že píseň je nazpívaná fistulí, ale i celý film je podobný. Monika si tam moc nezahrála a Léa není, jako Bonfgirl moc pěkná. Ve filmu je zmínka o dronech a je tam vůbec moderní technika, přesto vychytávky v Aston Martinovi, které tam dal geniální Q, mají tlačítka jak ze žigulíku a ještě nefungují. Zkrátka paradoxy a nedomyšlenky. Možná se na to časem podívám znovu, ale až hodně časem. Škoda bondovky.

plakát

Falešní poldové (2014) 

Čekal jsem tam víc fórů v uniformě. Těmhle americkým ftipům na policajty jsem se fakt moc nesmál. Takže za mě, ne.

plakát

Skautův průvodce zombie apokalypsou (2015) 

Je to pěkná ptákovina. Kdyby tam nebylo několik dobrých ftipů a několik pěkných holek, tak by to byl brak. Ale takhle to šlo

plakát

Deadpool (2016) 

Hej super film. Pro milovníka komiksů je to ráj. Vtipné, velmi vtipné. Dělají si lekraci ze spousty herců a filmů. Nechybí tam akce. Není tam žádné velké překvapení, ale vůbec to nechybí. A ač se mi záporák Skrein nelíbil v novém Kurýrovi, tak tady si tu roli úžíval a hodně mu sedla. Mohu doporučit. Pokud přežijete trochu násilí, krve a sprostých slov, tak je to ideální. Jen jsem zvědavý, co s filmem udělá dabing. Obávám se ztráty několika vtipů. Jmenuji se Pool, Dead Pool.