Reklama

Reklama

Želvy Ninja 2

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (více)
Trailer 7

Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: „Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?" Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 7

Recenze (340)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

My jsme přátelé v partě veselé, my jsme čtyři želvy nindžovéé... Chápu, že od filmu, kde jsou čtyři mluvící želvy, jeden mluvící nosorožec, jedno mluvící prase, jeden mluvící mozek a jedna huhňající Megan Fox nemůžu moc chtít. Vím, že už jednička nebyla nic extra, byla hloupá (až stupidní), ale taky byla zábavná (mno... chvilkama). Ale tohle je tak dementní, že vám to spláchne všechny vaše nostalgické vzpomínky, kdy jste byli Leonardem nebo Michelangelem, jedním šmahem. Co na tom, že je tady Krang a jeho Technodrom, co na tom, že tady jsou Rocksteady a Bebop, a co na tom, že si Trhač konečně nasadí tu svojí masku, když je to prostě fakt kreténskej a retardovanej film, film, co se snaží být tak moc cool, až vám z toho bude váš ajfoun malej. CGI želváků dobré, narozdíl od Kranga a Rockyho s Bebopem (i když nejhorší CGI je u April O'Neil, tam je ta "umělá nepřirozenost" přeci jen vidět... :-P), ale to je asi tak všechno, co se tady dá chválit... Transformers Mental Nigga Turtles, Bay, go fuck yourself, i s tímhle naleštěným shitem, já chci klasický želváky (s jejich temnou atmosférou), co nenosej na krku zlatý řetězy a na ruce přilepený smártfouny... Jedna hvězda za jakous takous nostalgii a za tu legendární znělku, co hraje při závěrečných titulcích. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ano každý komentář je ve svém duchu ve směs stejný buď se vám film líbí nebo ne, nebo jste šokován čí zklamán a podobná slova se neustále opakuji, bomba, dělo, neuvěřitelné, zklamání, šokován, překvapen, nuda, nic moc atd, ale jinak to asi nejde a já ve druhém pokračování dostal větší akčnější nářez a želvy se vrátily aby mě opět potěšily a vůbec nezklamaly. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

bez mučení přiznávám,že mě druhé želvy bavily mnohem víc než ty první...je to sice trochu překvapení,protože sem nic nečekal a přeci jen film kde Tyler Perry hraje geniálního vědce se fakt nedá brát vážně,ale je to tak.Dvojka je přesně dle recenzí větší,delší,hlučenější,akčnější,hloupější,ale zároveň i vtipnější a zpátky je alespoň z části nadhled který chyběl prvnímu dílu.Navíc nostalgie tady válcuje cokoliv mnohem víc než v předchozí části.Be-Bop a Rocksteady se sice nepovedli až tolik a Trhač je vyloženě vedlejší,ale bohatě to vynahrazuje Krang se svým technodromem.Nakonec ani nevadí jak moc to celé strašně připomíná Transformery (i díky Jablonksyho soundtracku)...70% ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se daleko víc, než u ID4 nebo Warcraftu a to se mi do toho kina ani nechtělo. Nečekal jsem nic, dostal jsem docela fajn kulisu k vypití 4 piv. Je to výplachová píčovina pro 12 letý kluky. Hrozně mne bavil Rocksteady a Beebop, vůbec mne nebavila Megan Fox, její plastikový xicht je snad ještě horší, než její herecké schopnosti a komediální netalent. Vzít tam nějakou prsatici typu kate Upton by bylo možná lepčejší řešení. Docela bych to doporučil lidem, kterým nesedla jednička. příběhově je to vykradačka Transek 3 a Avengers, ale atmoškou je to hodně odlehčené a jiné. Bavil jsem se, sám se tomu divím. 7,5/10 ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Je to stejně praštěný jako první díl, Michael Bay z toho prýští na všechny strany a o nesmyslech a dírách ve scénáři byste mohli sepsat pěkně tlustou encyklopedii. Mám ploché čelo a začínající pleš a to jen z toho, jak často jsem se do toho čela během sledování filmu mlátil. Vedle toho je to infantilní jako prase, nasírací tím, že většina hlavních postav nedokáže v ruce asi udržet ani vidličku (furt jim něco padá, pitomcům) a taky docela zábavné. Sledovat to nalitej s partou kamarádů, určitě by to byl úžasný zážitek. Ale já blb na to koukal střízlivej a sám. Takže za tři, poněvadž je to cca stejný jako jednička. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Okrem mesta New York a Buffala, prebiehala časť natáčania aj na juhu Brazílie. (MikaelSVK)
  • Auto, ve kterém jezdí Casey Jones (Stephen Amell), je 2016 Dodge Challanger Hellcat. (Karn)
  • Když Michelangelo vyleze z kanálu na ulici, kde je zrovna průvod karnevalu, potká chlápka převlečeného za Bumblebeeho. Film tak odkazuje na Transformers (2007), které režíroval Michael Bay a který je zárověň producentem filmu Želvy Ninja 2. (Frantisek.Fu)

Reklama

Reklama