Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Obsahy (42)

A Sunny Morning

A Sunny Morning (2012)

Grace je na zlomu velkého rozhodnutí. Cítí se sama, zrazená a žárlí na úspěch svých přátel. Po hádce se svým manželem Adamem se musí rozhodnout: Opravdu je ochotná vzdát se svého současného života pro šanci konečně dosáhnout svého snů?

BeatNickové

BeatNickové (2000)

Beatnicks tvoří básník Nick Nero a amatérský muzikant Nick Beat. Dvojice se zoufale snaží najít místo, kde by mohli hrát, jinak jim hrozí, že skončí na ulici. Karty se obracejí v momentě, kdy najdou truhlici melodií, jež předurčuje každé jejich vystoupení k úspěchu. Beatnicks si s pomocí truhlice zajistí vystoupení v klubu Monkey, ale štěstěna se od nich opět začne odvracet, když se Nick Nero zamiluje do přítelkyně majitele klubu...

Cowards & Monsters

Cowards & Monsters (2010)

Krátký snímek Tristana Golighera o podvodech, zbabělosti i odvaze ve vztazích i mimo ně.

Desperate Remedies

Desperate Remedies (1993)

Dorothea Brooke ja majitelka obchodu a módní návrhářka s pestrou minulostí, která se snaží držet svou sestru Rose, závislou na opiu, pryč od jejího milence Frasera. Dorothea je v lesbickém vztahu s Anne Cooper, přesto je však silně přitahována nováčkem Lawrencem Hayesem. Dorothea, Anne a Lawrence se ocitnou v nebezpečném trojúhelníku, když Lawrence souhlasí se s sňatkem s Rose, aby ji udrželi co nejdále od Frasera.

Eddie's Life Coach

Eddie's Life Coach (2017)

Eddie čelí ultimátu - buďto absolvuje seminář o tom, jak se postavit na vlastní nohy, nebo jej vyhodí z domku u bazénu...

Floating

Floating (1997)

Film sledující příběh mladíka Vana, jehož život se pomalu hroutí poté, co je jeho otec vinou autonehody upoután na invalidní vozík a Vanova matka rodinu opouští a nechává syna, aby se o něj postaral sám. Vana následně opustí i vlastní přítelkyně a jemu samotnému již nezbude nikdo jiný, než přátelé v podobě domovních zlodějíčků. Kartami života mu zamíchá až Doug, plavecký šampión, který se zrovna přistěhoval do Vanova starého domu a který mu rovněž ukáže, že "dokonalý život" není vždy takový, jak se na první pohled zdá.

Ghoul

Ghoul (2015)

Parta americký filmařů se vydá točit dokument o kanibalismu dnešní doby, když se setkají s jedním z nejmilosrdnějších vrahů všech dob - Andrejem Romanovičem Čikatilem, kanibalem, který zabil více než padesát lidí. Filmaři se vydají na Ukrajinu, kde se odehrává série záhadných zmizení, a právě zde zažijí boj o holý život.

Gunter Babysits

Gunter Babysits (2017)

Aby si Rosita a Norman konečně dopřáli chvilku od dětí, Gunter jim nabídne, že jim na večer pohlídá všech 25 selátek. Když se však věci vymknou kontrole, Gunter musí sáhnout po své nejsilnější zbrani.

Hello Herman

Hello Herman (2012)

Příběh šestnáctiletého Hermana Howardse, jenž se jednoho dne rozhodne zabít třicet devět svých spolužáků, dva učitele a policistu, je zasazen do nedaleké budoucnosti. Těsně před tím, než je zatčen, napíše žurnalistovi Laxu Moralesovi e-mail, k němuž připojí i videa z přestřelky, která nahrál na svou digitální kameru. V těchto videích mu mimo jiné sdělí, že by se světu rád svěřil s důvody svého konání, a to skrze Laxovu show.

Hired Gun

Hired Gun (2009)

O tom, že i nájemní vrazi mají své etické meze, se na vlastní kůži přesvědčí bývalý nájemný vrah Chad, který je nucen obrátit se proti ruskému mafiánovi Yegorovi poté, co chce v centru Los Angeles nechat vybouchnout jadernou bombu.

I skuggan av värmen

I skuggan av värmen (2009)

Drama natočené dle autobiografie Lotty Thell vypráví příběh policistky (Malin Crépin), jež bojuje se svou závislostí na heroinu, kterou se marně snaží skrývat nejen před svými kolegy, ale i před svým novým přítelem Erikem (Joel Kinnaman).

Iron Man: Vzestup techniky

Iron Man: Vzestup techniky (2013)

Když mladý terorista Ezekiel Stane pomocí nebezpečných biotechnologií napadne Stark Industries a vyhrožuje, že následovat bude zbytek světa, je řada na Iron Manovi, aby jej a jeho biomonstra Technovores našel dříve, než bude pozdě.

Johan Falk: Alla råns moder

Johan Falk: Alla råns moder (2012)

Poklidný důchod stavebního inženýra Arthura Jönssonsa znenadání naruší ozbrojení lupiči, kteří jdou po jeho sadách výkresů. Z lupičů se však později vyklubou bývalí členové švédské armády, kteří chystají loupež, která nemá v celé historii Švédska obdoby.

Johan Falk: Barninfiltratören

Johan Falk: Barninfiltratören (2012)

Policie vyšetřuje již několikátou loupež mladého gangu, který se specializuje na obchodní centra. Těm se zdá vše hladce prochází, dokud však nezabijí nevinného svědka, který jim v jejich akci chce zabránit. Kvůli časovému skluzu mladíci nestačí zabránit obarvení bankovek bezpečnostním zařízením a rychle hledají někoho, kdo by je vyčistil ještě před tím, než dojde k setkání s bossem, který si u nich loupež objednal.

Johan Falk: De 107 patrioterna

Johan Falk: De 107 patrioterna (2012)

V parku Slottsskogen v Göteborgu probíhá zdánlivě poklidný den, když zde najednou dojde k přestřelce, která vyústí ve válku gangů. GSI tak před sebou má nový cíl: pokusit se identifikovat nový klan, který se zdá být větší a lépe vyzbrojený než ostatní.

Johan Falk: Kodnamn Lisa

Johan Falk: Kodnamn Lisa (2012)

Zdá se, že Frank nikdy nebyl tak blízko svému snu o poklidném životě s rodinou na pobřeží Francie daleko jak od mafie tak policie. Jeho Göteborský byt je připraven na vystěhování. Připraveny jsou i peníze, které si našetřil ze své tajné spolupráce s GSI, kterými si má u Setha vykoupit svou svobodu. Nic však není tak klidné, jak se zdá a do jeho bytu večer vniknou ozbrojenci, kterým se svou rodinou jen stěží unikne a vydá se za jediným mužem, kterému může věřit - Johanem Falkem. Přestože tomu Frank zpočátku odmítá uvěřit, vypadá to, že jeho pravá noční můra se nyní stává skutečností. Skutečná identita krycího jména Lisa byla odhalena.

Johan Falk: Spelets regler

Johan Falk: Spelets regler (2012)

Je to dva roky, co se Frank přestal stýkat s Johanem a ukončil svou spolupráci s GSI. Tentokrát musí riskovat budoucnost svého baru, aby pomohl Kevinovi, bratrovi své ex-přítelkyně Marie, od dluhů z hazardu. Mezitím se Johan a GSI snaží chytit gang, který obchoduje s novou formou vysoce návykové drogy. Frankovo a Johanovo odloučení však netrvá dlouho a jejich cesty se znovu protnou, když Kevin záhadně zmizí.

Krvavé tajemství

Krvavé tajemství (2000)

Film založený na pravdivém příběhu spisovatelů generace Beatniků Luciena Carra, zodpovědného za seznámení Alana Ginsberga, Jacka Kerouaca a Williama Burroughse. Carr se později sblíží s Joan Burroughsovou, svobodomyšlenkářskou studentkou žurnalistiky a pozdější Williamovou ženou, jejíž smrtelná nehoda v Mexico City 1951 se stala spisovatelovou největší můrou, stejně tak jako největší životní inspirací.

Let the Devil Wear Black

Let the Devil Wear Black (1999)

Moderní adaptace Shakespearova Hamleta s podtitulem "Něco shnilého je v městě andělů".
Jack je univerzitní student, dříve trpící duševní chorobou, který se nemůže přenést přes smrt svého otce. Rozhodne se převzít otcovu firmu a s podezřením, že jeho otec byl zavražděn, se snaží najít jeho vraha. Brzy poté, co začne podezírat svého strýce, Jack zjistí, že jeho vlastní život je v nebezpečí.

Life After Beth

Life After Beth (2014)

Když Beth po nečekané smrti jednoho dne znovu obživne, chopí se její přítel Zach příležitosti a rozhodne se s ní podniknout vše, co za jejího života nestihli. Avšak jak Zach brzy zjistí, Beth není taková, jakou si ji pamatuje a brzy mu obrátí svět vzhůru nohama. Inspirovaný příběhem Mary Shelleyové, režisér a scenárista Jeff Baena natočil film kombinující elementy mladé lásky, zlomeného srdce a zombie komedie.

Reklama