Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (12)

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Nechápu co zdejší diskutéři chtějí. 1) díváte se na komixový film 2) díváte se na komixový film primárně určený pro teenage female publikum 3) ano akce se doopravdy nepovedla a působí infantilně 4) myšlenka a provedení filmu se povedlo 5) nakonec vše dobře dopadlo a you guessed it! za 6) je to totiž pohádka

plakát

Holky na tahu (2017) 

Dost dobře nechápu místní nízké hodnocení, protože to je přesně ten film, u kterého má člověk vypnout a čekat, že se párkrát alespoň zasměje. A přesně to se stalo, zasmál jsem se doopravdy od srdce, takže jsem spokojen a normálně bych dal tři hvězdy, ale vzhledem k tomu, že 49 si film fakt nezaslouží, tak o jednu zvedám.

plakát

Lék na život (2016) 

Chápu místní hodnocení, že film nemusí sednout každému. Ovšem pro ty, kdo mají rádi gotický román, je tento snímek povinnost. Ani bych nezatracoval finále, které se drží v rámci mantinelů právě tohoto žánru a dalo se čekat. Za mě 90%.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Takhle má vypadat komix! Struhující tempo, vypnutí mozku, akce za akcí, vizuál je prostě skvělej. Pro mne jedna z nejlepších komixáren.

plakát

Scream Queens (2015) (seriál) 

Pokud máte nakoukaný klasický slashery, tak si tuhle jízdu nesmíte nechat ujít, pokud nemáte rádi oldschool horory, nic Vám narážky v seriálu neřeknou a nemá smysl na to koukat. Vřele doporučuju všem co mají rádi vypointovaný situace a dokážou ve scénách vidět ty parodie.

plakát

iZombie (2015) (seriál) 

Musím říct, že pilot mne velmi navnadil a na tenhle seriál určitě budu koukat dál. Fajn tempo, humor a celkově sympatické postavy dělají z tohoto seriálu jasnou volbu na neplánovaná odpoledne.

plakát

Resident Evil (2002) 

Dle mého kultovní žánrovka. Jistě možná trochu nadržuji, ale co se týče zpracování, svižného tempa a celkového výsledku pak jde o velmi zdařilou záležitost. Dostal jsem přesně to, co jsem od filmu podle herní předlohy s názvem RESIDENT EVIL očekával, že dostanu ;)

plakát

Závan smrti (2007) 

Velmi povedený horor pokud od něj chcete dobrou zábavu na všední večer. Atmosféra hutná, ústřední dvojice sympatická (hlavně Emily Blunt) a dějově dobře zvládnuté. S horory je zde na csfd obecně problém, jelikož k jejich hodnocení přispívají i fanoušci vyloženě "nehororoví" a odtud pochází místy, dle mého nízké hodnocení povedených snímků.