Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Prakticky po první čtvrthodině víte, co se bude dít, jak to dopadne, ale v jednoduchosti je někdy síla a já jsem se celkem slušně bavil, solidní 3*.

plakát

Red Notice (2021) 

Nuda, nuda, šeď, šeď...Z Netflixu se stala největší továrna na Béčka široko daleko, jen s A+++ rozpočty.

plakát

The Gray Man (2022) 

Asi nejdražší akční Béčko které kdy bylo natočeno. Herci fajn, lokace taky, ale akční scény chabé, story o ničem...2. hvězda jen za Evansův knír a rozsekanou T14ku (teď ještě se zbavit zbývajících 59ti).

plakát

Román pro ženy (2004) 

Snad už legendární "Román" se mi dlouho vyhýbal, a o nic jsem nepřišel - Laura je vcelku k*rva, Pažout je opravdu pažout, maminka smutná karikatura a jediná alespoň trochu sympatická postava byla kadeřnice. Díky a nikdy víc.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

První díl mě moc neoslovil, ale tohle je úplně jiná liga. Výborní herci, výborný scénář, letecké scény perfektní a poslední čtvrhodinka se pro mě stává první věcí na kterou si vzpomenu pod jménem Tom Cruise. Zcela zasloužených 5*. “It’s not the plane, it’s the pilot.”

plakát

Životní trefa (2022) 

Sandler výborný, prakticky každá vedlejší role obsazená aktivním/bývalým hráčem NBA, Juancho i Edwards jako hlavní "basketbaloví" protagonisté zahráli skvěle, 22letý Boban velmi pobavil...za mě velmi vysoké 4*, pro fanoušky basketbalu absolutní povinnost. "You're the bull, I am the MFer with a cape running your big, dumb ass in circles."

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Objektivně je to hrozná blbost, ale moc dobře to o sobě ví a na nic si nehraje. Pro fanoušky fotbalu a sportu celkově naprostá povinnost, pro ostatní slušná oddychovka. To mi vychází na 4*.

plakát

The Punisher (2017) (seriál) 

Další Netflixovská pecka, pro mě pouze o chloupek slabší než Daredevil. V Bernthalovi se konečně podařilo někoho, kdo dokáže být skvělý jako Frank Castle i jako Punisher, záporáci taky solidní, nemám co vytknout. 5* a obrovský příslib do dalších sérií (Jigsaw!). "You'll remember, Bill. You're gonna remember me."

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Výborný námět, výborný scénář, super herci, nebýt slabšího závěru tak bych se nebál dát ani 5*, takhle je to "jen" za 4+. "What do we do now? I don't know, we've never gotten this far."

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

1. série jasných 5*, Woody s Mattem předvádějí velký koncert, který spěje ke skvělému finále. "I know who I am. And after all these years, there's a victory in that."