Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (75)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Strašně jsem se těšila, ikona amerických dějin jako lovec upírů? To byl skvělý plán, jenže....čekala jsem trochu víc akce, míň keců a přestože je Rufus sympaťák, tak za upíry to bylo trochu málo. Navíc dokonalé vykreslení Ameriky jako země živých, kde jsou si všichni rovni...no trvalo to přeci jen ještě trochu dýl...no ale zase sem se bavila.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Rozhodně lepší spiderman než třetí díl, ale i tak mě neokouzlil. Zcela jistě má větší charisma a je to hravější. Ženská postava je reálnější a sympatičtější než Mary Jane, ale mohlo se to víc rozjet s tím otcem, nějak mu to celé prošlo moc rychle a pak už byl konec, ještěrka byla fajn, ale až příliš umělá. Dost velká změna byla s pavučinama, doteď si nejsem jistá, jestli preferuji mašinky nebo ruce.... Nečekala jsem, že ještě je jiný způsob, jak pojmout spidermana, ale mým favoritem zůstává batman...

plakát

Atlas mraků (2012) 

Těsně po projekci bylo mé hodnocení vyšší, ale s postupem času to nějak vyprchá. Nechci říct, že by ten film by špatný, je to výborný film, dokonalé obsazení, příběh...jen je to prostě moc, myslím, že téma je natolik obsáhlé, že ani tak velký časový kapitál, jako je tady, nestačil. Provedení je dokonalé, byla jsem nadšená z měnících se charakterů a proplétání příběhů, ale něco mi chybělo a něco naopak přebývalo.

plakát

Čtyřicítka na krku (2012) 

Ač nejsem fanda komedií, chtěla jsem něco jednoduchého na odlehčení, ale tohle mi přišlo zbytečně hysterický a hloupý, asi jediný normální byly ty dvě dcery. Chlap je chvílema neschopný a chvílema odporný a ona je sice krásná, ale děsně uřvaná a nevyrovnaná. Netuším, třeba se ze mě v určitém věku taky stane nesnesitelná, věk zatajující hysterka křičící na cizí děti, ale pochybuju, že to někoho pobaví. A přitom tak zábavný obsazení, bohužel Chris O´Dowd a Jason Segel neměli téměř žádný prostor. Takže jedna * za děti a druhá * za to, že to aspoň dobře dopadlo.

plakát

Divoši (2012) 

Po dlouhé době do kina, tak jsem se těšila, ale za tohle bylo i těch 8 liber moc. Ze začátku se to jevilo zajímavě, Salma Hayek jako záporačka byla luxusní a Benicio Del Toro byla správná svině schopná čehokoli, ale tím to pozitivní končí a ani ty sexuální scény na začátku to nevytrhnou, Hlavní hrdinka je polovinu filmu nečím zfetovaná, co se jí děje se nikdo nedozví, její lásky se sice snaží ji dostat ven, ale čekala, jsem něco ve stylu "rozpoutáme peklo na zemi" než zavřeme ti dceru do mrazáku a uděláme bububu. Ale úplně nejhorší je ten konec a myslím, tím oba dva konce. Kdyby to aspoň skončilo tou děsně romantickou Shakespearovskou smrtí, ale oni to vrátí, snad to nejhorší, co se může ve filmu stát a udělají to znovu a ještě blběji, tentokrát hapiend největší na ostrově v Indonésii. A stejně růžově to skončí i pro svini Benicia. Jediná to odsere Salma...tohle se vážně nepovedlo a takový hezký kulisy to byly.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Tohle byla dokonalá podívaná. Bavila jsem se od první chvíle do poslední minuty. Neskutečná jízda, kterou ještě zdokonalil můj oblíbený Bruce, kterého vidět po dlouhé době v akci bylo úžasné. Navíc jsem se opravdu bavila nad všemi nesmrtelnými hláškami a když Sly běží do hangáru...to se prostě nedá popsat. Závěrečná bitka Sly a JCVD řetězy, kopy z otočky...na začátku mi vadilo, že tam byla postava Billiho, protože od první minuty bylo jasný, že ho zabijou a jen čekáte kdy, ale kvůli tomu konci to za to stálo, navíc uříznutá hlava a hláška Bruce. Jsem absolutně nekritická, tohle bylo přesně to, co miluju a návrat do dětství. Snad jen, proč tam skoro nebyl Jet Li?

plakát

Hotel Transylvánie (2012) 

Pobavila jsem se, ale nějak to nestačí. Od Draculy jsem čekala víc, byl z něj nejdojemnější tatík na světě už od začátku moc žádná změna. Ale skvělý byli vlci a ta malá požíračka. Dobrý odreagování, ale že bych si to pustila znovu to asi ne.

plakát

Innocence of Bin Laden (2012) (amatérský film) odpad!

Tohle je to nejdebilnější, co jsem kdy viděla, koukla jsem na to jen kvůli tomu všemu, co ten film vyvolal. Nechápu, jak může být někdo takový kretén a natočit tohle. Nemá to kvalitu v ničem o nějaké kameře, efektech nebo snad hereckých výkonech se nedá ani mluvit.

plakát

Ochránce (2012) 

Moc nevím o co všem šlo, bylo tam příliš mnoho stran a postava Alexe je pro mě velkou neznámou, ale Jason je všechny tak dokonale zmlátil, že je mi to vlastně jedno.

plakát

Pí a jeho život (2012) 

Ten film je technicky dokonalý, to je asi největší plus. Jinak jsem čekala mnohem víc, po přečtení knihy jsem se těšila na vizuální podobu, zda se bude blížit fantastickému dobrodružství, jaké jsem si vysnila já, ale bohužel. Přišlo mi, že se tu nenechal žádný prostor pro diváka, pro jeho fantazii, vše je řečeno, někdy dvakrát. A závěr mne zklamal, my se nemusíme rozhodovat co je pravda, stačí si užít to kouzlo.