Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (75)

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Rozhodně lepší spiderman než třetí díl, ale i tak mě neokouzlil. Zcela jistě má větší charisma a je to hravější. Ženská postava je reálnější a sympatičtější než Mary Jane, ale mohlo se to víc rozjet s tím otcem, nějak mu to celé prošlo moc rychle a pak už byl konec, ještěrka byla fajn, ale až příliš umělá. Dost velká změna byla s pavučinama, doteď si nejsem jistá, jestli preferuji mašinky nebo ruce.... Nečekala jsem, že ještě je jiný způsob, jak pojmout spidermana, ale mým favoritem zůstává batman...

plakát

Jana Eyrová (1996) 

Klasický příběh ožívá v kulisách strohé a přísné internátní školy, kde vládne tvrdou rukou byrokracie a církev. Mladičká Jana neměla v životě mnoho štěstí a díky literatuře víme, že do budoucna to taky nevypadá nijak slibně. Ale začne se blýskat na lepší časy, vše vypadá barevněji a v tom další rána jako blesk, ale všechna voda jednou steče dolů.....Charlotte je moje oblíbená herečka a tady podala výborný výkon, stejně jako ostatní. Chvílemi je film trochu dlouhý, ale to se u tohoto typu příběhů dá čekat.

plakát

Padlé ženy (2002) 

Nemůžu pochopit, jak v moderním světě mohlo projít něco takového. Ještě v době, kdy jsem se narodila já, vládl v Irsku stupidní "křesťanský", vládou podporovaný byznys o věznění žen. Dostávaly se tam už děti a spousta mladých i starších žen, které mnohdy nic neudělaly, aby byly týrány ve jménu boha a tvrdě pracovaly pod otrokářským dohledem "milosrdných sester". Tohle je hnus a nechápu, že se církev od toho distancuje a odmítá se k tomu vyjádřit. Podle svědeckých výpovědí byla situace ještě mnohem horší než je ve snímku popsáno a to je podle mne jeho mínus. Pokud to má být doklad historických událostí, mělo by to být vykresleno tak, jak ty ženy popisují, bez ohledu na diváka a pokud to měl být pouze film o smutném osudu něco tomu chybí. Jde o to, jak se na to díváme. Možná jsem svým odporem k církvím zaslepená, ale tohle je hnus velebnosti.

plakát

Angličtina pro nejmenší (1990) (pořad) 

Tohle jsem jako dítě milovala, ale pořádně rozumět jsem tomu začala až o mnoho let později :)

plakát

Hotel Transylvánie (2012) 

Pobavila jsem se, ale nějak to nestačí. Od Draculy jsem čekala víc, byl z něj nejdojemnější tatík na světě už od začátku moc žádná změna. Ale skvělý byli vlci a ta malá požíračka. Dobrý odreagování, ale že bych si to pustila znovu to asi ne.

plakát

Milenec (1992) 

Všechno zoufalství je zapomenuto pro chvíle v modrém pokoji, kde si mladá dívka marně snaží udržet svou volbu nemilovat a šarmantní číňan svádí předem prohraný boj s tradicí.... Kouzlo tomu dodává opium, zničená matka, odporný bratr (celou dobu jsem doufala, že dostane přes držku) a dusno, které leze až k vám. Jo líbilo se mi to. Jedinou nevýhodou je role vypravěčky, která z toho dělá klišé, protože do Tonyho už bych se stihla zamilovat i já.

plakát

Zabít tiše (2012) 

Není to úplně můj styl, ale udělaný je to hezky. A přestože mě politický kecy vměstnaný do filmu lezly na nervy....Amerika není země je to jen byznys!

plakát

Spider-Man 3 (2007) 

Mě to prostě nebavilo, přestože jsem nečekala zázraky tohle bylo zklamání. Příliš dojemný, příliš trapný a nudný....Ale je fakt, že Tobey mi jako spiderman nesedl už od jedničky.

plakát

Román pro ženy (2004) 

Já jsem díky Simoně zapomněla na všechny nedostatky toho filmu a jen si užívala její dokonalý projev. Není to film roku, ale já jsem se bavila.

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) 

ztratilo to jakoukoli věrohodnost je to jak bulvár....