Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (651)

plakát

Eragon (2006) 

Eragon má jednu jedinou chybu, naprosto neoriginální a tím pádem nepříliš zajímavou předlohu. Nutno říci, že tak fádní příběh se filmařům ještě podařilo skvěle odvyprávět, prostřednictvím tohoto filmu.

plakát

Rudý úsvit (1984) odpad!

Nic horšího jsem už hodně dlouho neviděl.

plakát

Méďa (2012) 

No každopádně hodně hustej vodvaz. Verbale odsuzuješ fekální humor a v další větě ho sám používáš, opravdu zajímavá porucha osobnosti.

plakát

Přežij! (2007) 

Takže zaprvé Eva Mendes nikdy nebyla lepší, za druhé myšlenka filmu je opravdu neuvěřitelná, čekal jsem každou chvíli, že to ukončí protože si uvědomí co se děje, nebo že se týpek zvedne a řeknou dělali sme si prdel, nestalo se. Jsem si zcela jistý že bych raději upadl v zapomnění, než být nezapomenutelný za takovouto cenu, ale jsem snad blázen vždyť o to jde být za každou cenu nezapomenutelný, sakra.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Tohle se raději nemělo stát, ale Soudný den je nevyhnutelný. Jedna hvězda je pietní z úcty ke kultu Terminátor.

plakát

Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003) 

Více humoru než v minulých dílech, ale zároveň se neztrácí vážnost celé situace kolem Soudného dne, T3 rozhodně nezklamal a Kristanna Loken jako terminátorka terminátorů naprosto brilantní!!!

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Vynikajíci film, který jako jeden z mála nechá v člověku takový ten divný pocit jako by jiné dimenze po shlédnutí v kině, to jsem zažil jen v případě Matrixu a Pátého elmementu.

plakát

Terminátor (1984) 

Dobrých, alespoň dle mého, filmů s Arnoldem je pět a to přesně v tomto pořadí, Terminátor 2, Pradátor, Terminátor 1, Total Recall a Dvojčata. To je asi tak vše co bych k tomu chtěl napsat.

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Dejte člověku oční čočky jiné barvy a je to někdo uplně jiný. Naštěstí skvělý herecký výkon Josepha Gordona Levitta to neovlivnilo a stále překvapující Bruce Willis, který si jako z mála, stále udržuje vysoký standard. Film se zajimavým pojetím časoprostoru a kausality, nenechá jednu mozkovou buňku v klidu. I když chvílemi je to celkem nuda.