Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (149)

plakát

PSY: Gangnam Style (2012) (hudební videoklip) 

Sice nevím, co to na čsfd dělá, ale když už jsem na to narazil, tak se vyjádřím. 1) Dávat odpad něčemu, co (teoreticky) viděl každý 4. člověk na celé planetě Zemi, je holý nesmysl už jen sám o sobě, kdyby to byl odpad, nikdy to tolik lidí neuvidí. 2) Dávat odpad něčemu, když nevíte, o čem se zpívá a kde je pointa.. když vtip nepochopíte, protože jste vypatlanej, tak se vám taky líbit nebude.. tohle je ten případ.. 3) PSY rozhodně nechtěl s tímhle dílkem vystupovat v nějaké filharmonii, měla to být taneční pecka, která rozkejve pár Jihokorejců, ale nějak se to vymklo z ruky a rozkejvalo to celej svět. Tuhle písničku žrala drtivá většina lidí, byla libová. Mělo to něco do sebe, bylo to vlezlý, jednoduchý a vtipný, celej ten klip. Bylo to tak šíleně asijský, že se tomu nešlo nesmát. Teda alespoň u mě to tak fungovalo :) Jedinej problém byl, že se to hrálo všude, furt a dlouho, takže se to zprotivilo všem, všude a na furt. Nicméně, dávat odpad nejúspěšnějšímu singlu na světě, který jen na YT vidělo 1,8 miliardy uživatelů může jen zaujatej blbec. Nemusí to sednout každýmu, to uznávám, ale tady je těch odpadů 50%. Radši běžte zase hodnotit filmy..

plakát

Monstra vs. Vetřelci (2009) 

Ani špatný, ani vynikající... šedý průměr animáků, který mám jinak velmi rád :)

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

Tohle prostě musím vidět.. A už se na to těším :D Viděl jsem trailer a ten film vypadá naprosto epicky. Přepůlit žraloka padajícího ze vzduchu motorovkou? Pánové.. kdo z vás to kdy viděl? :D Bude to neopakovatelný zážitek..

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Rekapitulace sprostých slov, špinavé hospody a stále to stejné dokola, co se ovšem jen tak neomrzí.. :)

plakát

Malý pitaval z velkého města (1982) (seriál) 

S nadhledem, smyslem pro humor a ničím lepším, co mít na práci, je to celkem těžká prdel. Kriminálka v akci kvůli naprostým krávovinám. S ohledem na dobu, kdy to bylo natočeno, je moje hodnocení takové, jaké je..

plakát

Klub sráčů (2000) odpad!

Velká očekávání, ale tohle se fakt nedalo. Strašně jsem se snažil se smát aspoň něčemu. Ale nešlo to, prostě ne. Humus, ve všech ohledech. Nikdy jsem necejtil takovou chuť jednu vrazit všem postavám v nějakým filmu, jako tady. Hlavní postavy mě neskutečně štvaly, vedlejší mě neskutečně štvaly, celý mě to naštvalo. Jak tohle vůbec může někdo natočit?

plakát

Méďa (2012) 

Nebýt Mily Kunis, dal bych o 2 hvězdy míň. 1 proto, že je to Mila Kunis a druhá proto, jak dobře to hrála. Ted jako celek - pro mě docela zklamání..

plakát

Jump street 21 (2012) 

Nebylo to špatný, bylo to dobrý, ale nebylo to lepší, než dobrý. Chvílema jsem se nudil. Nebýt závěrečný honičky, byly by to hvězdy 2..

plakát

Pidihajzlík (2006) 

Tak dementní to bezesporu bylo, ale smál jsem se v podstatě celou dobu, bomba :D A znovu se nedokážu ubránit menší poznámce ke zdejším hodnotitelům. Co jste asi čekali, když jste si ten film pouštěli? Fakt by mě zajímala vaše očekávání, že to pak hodnotíte slovy nehorázná hloupost apod. Tady nejde o to, jeslti je to hloupost nebo ne, tady jde o to se zasmát a pobavit se a to se (alespoň u mě) filmu opravdu povedlo!

plakát

Milionový závod (2001) 

Celá komedie byla super, u scény s ukradnutým Hitlerovým autem jsem brečel smíchy a myslel, že už nic lepšího přijít nemůže. A pak se objevili na srazu veteránů druhé světové války a to jsem nemohl popadnout dech, jak jsem se smál. Perfektní! Nebýt pár slabších scén, dal bych * 5. Díky uživateli juta za skvělý tip! :)