Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (149)

plakát

Spring Breakers (2012) odpad!

Cítím potřebu se tu trochu rozepsat.. Krimi? Co na tom bylo krimi? Ta část, jak přišli policajti a zatkli je? Thriller? Ta část, kdy se tam střílelo? Drama? Ta část, jak byly v plavkách u soudu? Komedie? Kdy?! Sexy středoškolačky? Kde?! Střih? Bylo mi z něj na blití - doslova. Buď jsem něco nepochopil a to zkreslilo moje hodnocení nebo jsem fakt větší sračku nikdy neviděl.

plakát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

Šerife, měli jsme těžkej den. Tenhle student prostě přiběhl a strčil si hlavu do drtičky na dříví! :D Super zábava, nebýt slabšího konce, bylo by 5* :)

plakát

Zachraňte Willyho! (1993) 

Tohle "smrdí" oblíbeným dětským filmem. Další díly si nepamatuju, ale jednička nebyla vůbec špatná, ne?

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Těžko říct, proč "jen" 4* Možná proto, že jsem to viděl v angličtině a téměř 100% jsem díky tomu nepochopil nějaký vtípky. Možná proto, že to jsem to viděl v relativně špatné kvalitě, což je u akčního filmu vždycky problém. Příběh mě moc nezaujal, nehrát v tom Stallone, Statham, Lundgren, Van Damme, Schwarzenegger, Willis, Norris a Li, dal bych tomu o 2 hvězdy míň. Ale oni tam hráli :-)

plakát

VyVolení (2005) (pořad) 

Kdo na to v roce 2005 nekoukal, kecá. Čuměli na to všichni a totálně to převálcovalo konkurenčního Big brothera, kterej dokonce, myslím, ani nebyl dovysílán.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Původní hodnocení: * Důvod: Ztrácel jsem se v postavách, v tom, kde, kdy a co se stalo. Přišlo mi to jako neskutečná slátanina. Nynější hodnocení: *** Důvod: Řekl jsem si, že když je to tak opěvovaný seriál, musel jsem něco přehlédnout. Nastudoval jsem si pomocí některých webů, kdo je kdo, zjistil jsem, jak jsou staré herečky a jak vypadají ve skutečnosti a hle.. máme tu *** Ve sledování seriálu budu pokračovat, toto hodnocení je po 4. dílu, který jsem zhlédnul. To prý byl takový poslední "uvozovací", kde se téměř nic nedělo. Tak hurá na další :)) Tak a je to tady.. :) finální hodnocení: ***** Proč taková změna? Z * až na 5*? Jednoduše proto, protože mi trvalo, než jsem proniknul do děje, pochopil kdo s kým, kde s kým, proč s ním a tak. Našel jsem si i stranu, které fandím. (Daenerys Targaryen) :) Nevím, co se s ní stane, jsem na začátku třetí série. Ale nic nemám ani proti Starkům, v podstatě ani proti Lannisterům, protože mě baví sledovat, jak si Margaery Tyrell vede v Králově přístavišti, doufám, že Lannistry zkrotí :) Zato Stannis mi pije krev. Takže doufám, že to nakonec nevyhraje :) No zkrátka, zabřednul jsem do toho a neskutečně mě to baví :)

plakát

2 $ocky (2011) (seriál) 

Seriál stojí na 2 slečnách, který spolu nemaj společnýho prakticky nic. V době, kdy jim dojde dech a seriál začne "nudit", dostane víc prostoru Oleg a jeho geniálně harašivý humor. Stiflerova máti hraje úžasně a seriál zachraňuje v těch dílech, kde asi došly nápady. Han a Earle jsou parádním bonusem a důkazem, že všechno krásně funguje.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

3D zážitek roku. Kdo neviděl, nepochopí.. Btw, přečetl jsem si zejména kritické komentáře.. Zaráží mě, že si u Ironmana stěžujete na moc akce!! Klišé se záchranou prezidenta?!! Moc pompézní souboje?!! KURV* jste normální? Tak proč jdete na ironmana? Jděte si na Zachraňte Willyho.. Co asi čekáte od akčního bijáku? Že budou vést filozofické řeči o vzniku světa?

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Po první sérii jsem byl v euforii, paráda. Ve druhý sérii přišly díly, které jsem vyloženě protrpěl, bohužel laťka z té první série je hodně vysoko a seriál ji spíše začíná podlézat. Teď jsem ve 3. sérii a můžu říct, že polovina hlavních postav mi už neskutečně leze na nervy, zejména Brita. Rozhodně nedoporučuju českej dabing, často vám to totiž může vystřelit mozek z hlavy.. Přesto přese všechno, stále koukatelná podívaná :) Zejména díky postavě děkana, která je boží a těším se na každou další scénu s ním :D