Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (260)

plakát

Mr. Bean (1990) (seriál) 

Můj nejoblíbenější seriál Všech dob. Klasika. Atkinson Nejlepší. Opravdu,tomuhle se říká: POCTIVÁ PRÁCE.

plakát

Chlapci a chlapi (1988) (seriál) 

Asi můj nejoblíběnější český TV SERIÁL. Dobrý děj,který mě opravdu baví. Nesrovnatelné ze seriálama jako třeba: Ordinace v růžové zahradě,Cesty domů atd.

plakát

Pí a jeho život (2012) 

Jako jo,dobrý. Ale nejlepší to nebylo. Hezky vymyšlené,ale chvílema únavné. Oddychový film.

plakát

Insidious (2010) 

Obečejný horor. Znám ale o mnoho lepší horory než byl tento. Vůbec nelekavej. Začátek,jak v té vysílačce slyšela to mluvení,vypadal slůšně. Ale nakonci,hrůza. Neviděl jsem(strašidlo) které prvně vypadá jako démon,si ve své kanceláři řeže nějaké figurky. To mě dostalo nejvíc.

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Dobrý film. Skvělá zápletka,drama thriller do toho a výborná hudba. Doporučuji spíše na večerní dobu.Loutka skvěle udělaná,. A ta maska toho kance byla tak strašidelná,že jsem se docela i bál. Fakt dobrý

plakát

Pianista (2002) 

Dobrý film. Dobrá hudba a hlavně děj,který mě hrozně zaujal. Chvilkama sice nuda ale ve většinu nuda nebyla. Válečný to až tak není(spíše se to odehrává za války). Spíše je to životopisný a drama,.

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Další Španělská prkotina,která mě nezaujala.

plakát

Četa (1986) 

Dobrý film. hezké prostředí ale pořád se ta jungle opakuje. jak tady tak v jinýh filmech. Vojín Ryan nejlepší. Tohle je na ryana Slabííííííííí

plakát

Trosečník (2000) 

Perfektní film Roberta Zemeceksikyho. Výborné dobrodružství a prostředí. Hudba Bravurní. Dojemné chvíle,které mě nadchly,. Stráta Wilsona byla skoro k pláči.