Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (1 058)

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

První řada Farga je naprostá pecka. Billy Bob exceluje a ostatní zrovna nezaostávaj, do toho ještě famózní soundtrack. S druhou řadou je to jako u Temnýho případu.. snažíte se jí dát šanci, ale bolí to.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

První řada dlouhou dobu profituje z prvního dílu. Příběh se pozvolna rozpíjí do všech stran a graduje v opravdu vynikající finále. Druhou řadu jsem vypnul po druhém díle, nechytla mě .

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Atmosféra, napětí, neuvěřitelně propracované a věrohodné prostředí, skvělý soundtrack a charisma herců dělají z Peaky Blinders značně návykovou záležitost, které podlehnete dříve, než by se mohlo po prvním díle zdát.

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Moderní akční nálož, která nemá sice hlubokou logiku, zato však nabízí svěží jízdu a prvotřídní styl. Za mě dobrý.

plakát

Válka ve Vietnamu (2017) (seriál) 

Nejpropracovanější válečná série, na kterou jsem kdy narazil. Postupné odhalování výrazného konfliktu minulého století v širokých souvislostech. Velmi dobrá práce s pohledem na změny kolektivního vědomí v různých letech, což nemálo pomáhá k pochopení - proč se vlastně něco podobného vůbec stalo. Drsné dobové záběry, výpovědi přeživších, podstatné a přehledně podané informace - opravdová dokumentární špička.

plakát

Afrika (2013) (seriál) 

BBC s Attenboroughem chrlí ohromující záběry. Přitom je to tak klidné a nenucené..

plakát

Lov (2015) (seriál) 

Nádhera.