Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (1 058)

plakát

Malá čarodějnice (2018) 

Malou čarodějnici jsem viděl v originálním znění s titulky a víte, jak je to s němčinou. Libozvučný jazyk to zrovna není, což trochu kazí dojem. Jinak jde o sympatickou pohádku s podivně chudým příběhem a občasným závanem milého vtipu. To vás na jedné straně donutí se dlouze usmívat a pak taky pořád koukat na hodinky, kdy to konečně bude končit. A že si počkáte. Pohádka trvá hodinu a tři čtvrtě.

plakát

Lesní píseň. Mavka (1981) 

Ruské pohádky si člověk nesplete. Jsou temnější a mnohem více lidské, s minimem fantaskních prvků. Lesní píseň je další z řady syrových příběhů určených především pro starší diváky. Velmi pochybuji, že si podobnou pohádku užijí i malé děti.

plakát

Navěky drakem (1988) 

Jedna ze slabších chanovek. Je tam pár vtipných momentů, ale většinou jde o dost přehrávaný humor, tak nějak nucený. Jackie jako právník bez svědomí se slabostí pro pěkné sukně.

plakát

LEGO® Batman film (2017) 

Řeknete si profláklej Batman a loutkovej příběh z kostiček Lega, to bude asi těžká nuda... Kupodivu to tak není. Jde o parodii na všechny ty superkraviny co točí u Marvela a docela podařená. Film jede od začátku do konce ve stejném duchu i tempu, což mne ke konci už trochu bolelo.

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

První řada Farga je naprostá pecka. Billy Bob exceluje a ostatní zrovna nezaostávaj, do toho ještě famózní soundtrack. S druhou řadou je to jako u Temnýho případu.. snažíte se jí dát šanci, ale bolí to.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

První řada dlouhou dobu profituje z prvního dílu. Příběh se pozvolna rozpíjí do všech stran a graduje v opravdu vynikající finále. Druhou řadu jsem vypnul po druhém díle, nechytla mě .

plakát

Štěstí (2005) 

Štěstí má každý, ale jen někdo je schopný a ochotný ho vidět. Tolik k poselství filmu z mého pohledu.

plakát

Báječný hotel Marigold (2011) 

Říkáte si - parta důchodců napospas v Indii, to by mohla být sranda. Jenže není. Není to vtipné, není to drama ani romantika.. Kolosální nuda.

plakát

Svatba jako řemen (1967) 

No co, co, co?! Po hříchu jediná trochu lepší hláška. Jinak mi příběh přijde pro dnešní století nepochopitelný a plný slabých míst. Svatba jako řemen je zubem času zasažená pro mne až příliš. Průběh vyšetřování, okolo nějž jsou nabaleny vtipné momenty je zkrátka absurdní.