Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (1 058)

plakát

Ronja, dcera loupežníka (1984) 

Roztomilá pohádka. Neváhal bych dát nejvyšší hodnocení, kdyby měla nějaký příběh. Bohužel si pohádka celou dobu vystačí jen s rodinnými vztahy a to je pro mě málo. Je velká škoda, že příběh více nevyužívá těch p-p-Potvůrek p-p-Podivných a dalších nadpřirozených bytostí.

plakát

Vrátný od Maxima (1976) 

Já mám pro ty francouzské komedie zřejmě slabost. Tahle přitom není nijak známá a dalo by se z ní vytěžit i více, ale stejně - příjemná oddychovka, která nezabere moc času a skvěle pobaví.. =)

plakát

Dům k pověšení (1988) odpad!

Zvládnul jsem s notnou dávkou odporu a nepochopení první půl hodinku. Koukat se na ten středověk ještě chvilku, tak hodím šavli. Dokumenty o zvířatech mám radši.

plakát

Četník se žení (1968) 

Výborně jsem se u tohoto pokračování bavil. Louis de Funés podává Cruchota v nejlepší formě a od první do poslední minuty vám nedá vydechnout. Moc se mi líbilo "soupeření" s rotmistrem v závěru filmu, to nemělo chybu.. =)

plakát

Pěst legendy (1994) 

Jeden z nejlepších bojových filmů jaké jsem měl to potěšení vidět. Bojové scény jsou zde hlavním a v podstatě také jediným lákadlem. Sice trochu vázl příběh, ale komu by to vadilo, když film je jedna velká akční scéna a předváděné kung-fu nejlepší, jaké máte možnost ve filmu vidět.

plakát

Píseň moře (2014) 

Podobně nudných a zbytečných filmů zase není tolik, zřejmě proto si ho zdejší intelektuálové cení na 85%. Animace mě sice neoslovila, ale důvod, proč mě tahle pohádka tak šíleně srala, je prostý - příběh o ničem - předvídatelný a bez zvratu. Hvězdičky jsou jen za nadprůměrnou zvukovou kulisu (hodnotím český dabing, možná bych s originálem také spokojen nebyl).

plakát

Křidýlko nebo stehýnko (1976) 

Jedna z těch méně vtipných komedií s LdF. Vše okolo cirkusu tam bylo zbytečné a navíc; čekal jsem mnohem více vtipu.

plakát

Znamení (2002) 

Normálně by na mě byl tenhle film dost málo akční, ale on to zcela vyvažuje skvělou atmosférou. Škoda jen, že těch emzáků tam nebylo kapku víc no.

plakát

Ex Machina (2014) 

Není nad robota s funkční vagínou, viď Alexi.