Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Biografie (7)

James Paxton (herec / producent)

01.04.2018

James Paxton je americký herec. Jeho rodiči jsou herec Bill Paxton a Louise Newbury.Původně studoval žurnalistiku, nakonec se ale rozhodl kráčet ve stopách svého otce a dal se na herectví. Vystudoval British Film v Londýně, poté se přesunul zpět do Kalifornie a pokračoval na Vincent Chase Workshop.K herectví nicméně přičichl už… (více)

Tyler Young (herec)

01.04.2018

Tyler Matthew Young vyrůstal na okraji Chicaga, odkud se v roce 2015 přestěhoval do L.A., neboť to považoval za „nutné zlo pro další kariérní růst.“I přes svou lásku k divadlu nezapomněl na zadní vrátka a kromě oboru Improvizované divadlo vystudoval navíc ještě Marketing a vztahy s veřejností, obojí na DePaul University.… (více)

Tom Taylor (herec)

13.09.2017

V roce 2013 se rozhodl přerušit dramatickou školu a vydat se jiným směrem, avšak vrátil se ve chvíli, kdy mu jeho bývalý učitel oznámil, že se do školy chystá důležitý agent. Taylor tedy vyrazil na konkurz, na kterém získal nejen svého prvního agenta, ale zároveň i svou první roli (Casualty).Během následujících dvou let se… (více)

Finn Wittrock (herec / scenárista)

06.02.2016

Sto pětasedmdesát centimetrů vysoký Peter „Finn" Wittrock se narodil 28.10. 1984 v americkém Lenoxu, stát Massachusetts. Vyrůstal nedaleko divadla Shakespeare & Company, kde pracoval jeho otec (po němž zdědil nejen jméno, ale i herecké nadání), a ve volném čase pomáhal se vším, co bylo třeba. I přes svůj pozitivní vztah k… (více)

Edward Holcroft (herec)

04.02.2016

Edward Holcroft se narodil v červnu roku 1987 ve Velké Británii (přesnější údaje nejsou zatím známy). Podle The Daily Mail je synem lorda podplukovníka Patricka Holcrofta, zástupce kraje Worcestershire, a jeho manželky Annie, ředitelky časopisu Vanity Fair. Je sportovně nadaný, věnoval se fotbalu, tenisu, squashi, běhu, plavání… (více)

Gareth David-Lloyd (herec)

12.10.2014

Gareth David-Lloyd, britský herec a zpěvák, který se zapsal do povědomí diváků především coby Ianto Jones ze sci-fi seriálu Torchwood, se narodil 28. března 1981 v Newportu ve Walesu. Jeho rodné jméno zní Gareth Lloyd, ale jelikož už byl v British Actors' Equity Association jeden herec téhož jména zaregistrován, připojil si ke… (více)

Kyle Gallner (herec)

12.06.2009

Kyle Gallner (klučina s plavými vlasy, modrýma očima a roztomilým úsměvem) se narodil 22.10. 1986 ve Philadelphii (Pensylvánie, USA). Z jeho soukromého života zatím stojí za zmínku především složitá operace srdce, kterou musel podstoupit v pouhých čtyřech letech. Už jako dítě mnohokrát snil (ostatně jako většina ostatních), že… (více)

Reklama