Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 905)

plakát

Der Lebensborn - Pramen života (2000) 

Herecky nic výjimečného, po obsahové stránce ale velmi kvalitní dílko, které by se mělo pouštět povinně.

plakát

Poslední propadne peklu (1982) 

Spolu s "O Janovi a jeho podivuhodném příteli" (*****) jedna z nejvíce creepy pohádek. A součást mého dětství, samozřejmě.

plakát

Sofie a ukradený poklad (2008) (TV film) 

Napravený loupežník + pomalu chápající král + historiií posedlý rádce + princové Bobo a Dodo v podání Rašilova a Rašilova = překvapivě vtipná NEstudiovka.;-)

plakát

Hydra (2009) (TV film) odpad!

Fakt jsem se snažila vyždímat z toho alespoň jednu hvězdu, ale nepodařilo se. Tohle už není ani zábavné.

plakát

Black Panther (2018) 

Že mě pásová výroba Marvelu a DC už několik let unavuje, není nic nového. "Black Panther" přináší díky Africe nový svěží vítr, ale jak my filmoví fanoušci říkáme, nemusí pršet, jen když kape. Zamrzely akorát ohavné efekty (zvířata, zrychlené scény) a málo prostoru pro Andyho Serkise, který byl naprosto božím záporákem + překvapilo hodně prostoru pro Martina Freemana, který byl... řekněme OK. :-D No a pak je tu ta angličtina, kterou mezi sebou domorodci hovoří, ale je to holt film pro Američany... 4*.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Konstantní nuda. "The Post" se BOHUŽEL nese v podobném duchu jako předloňský "Spotlight" (3,5*). Působí plynuleji než hon na zhýralou církev (nenarušují ho de facto žádné časové skoky), postrádá ale jak atmosféru, tak napětí, tak emoce. Další nadějná spielbergovina, která se vůbec nepovedla, a která nemá mezi oscarovými snímky, co dělat. Nevěřím, že ještě zvládne natočit dobrý film.:-( P.S.: Rozvinutí nastoleného tématu? 0. P.P.S.: Film jsem viděla před necelým rokem a už si z něj nepamatuju jedinou scénu.

plakát

Hříšný tanec (1987) 

Příjemná, stále fungující pohádka pro dospělé s okouzlujícím Patrickem Swayzem.

plakát

Padesát odstínů svobody (2018) 

Těžko uvěřit, že za dvojkou i trojkou stojí stejný režisér... Když porovnám všechny 3 díly mezi sebou, je VYVRCHOLENÍ této trilogie hotové veledílo. "Děj" už se nevleče tak tragicky, ubylo zastřelte-mě-prosím scén, postavy se konečně někam pohly a pojetí svatební a líbánkové části je vcelku pěkné.